Boek in de kijker: Wat een geluk! – Géwout Esselink

Bij uitgeverij Levendig is met ‘ Wat een geluk!’ het nieuwste boek van Géwout Esselink verschenen. ‘Wat een geluk!’ bevat een voorleesverhaal over Lukas en Winona, die samen met hun hond Dixie en de twee katten Winnie en Rotje, in een klein kerkje wonen. Van het kerkje hebben ze een gezellig huisje gemaakt. Winoa maakt er mooie schilderijen en tekeningen, die Lukas probeert te verkopen.

Op een dag neemt Lukas de trein om de tekeningen van zijn vrouw te verkopen in de stad. Wat hij echter niet weet is dat Dixie hem achterna is gelopen en op het nippertje in de rijdende trein kan springen. Dixie is zo moe van dat rennen dat hij in slaap valt.

Wanneer Lukas na een treinrit van een paar uur aankomt, ligt Dixie nog steeds te slapen. Het is buiten al donker wanneer de hond ontwaakt. Uiteraard weet hij niet waar hij zich bevindt en ook van Lukas is er geen enkel spoor. Gelukkig krijgt hij hulp uit een onverwachte hoek…

‘Wat een geluk!’ is een mooi prentenboek van auteur en illustrator Géwout Esselink. Het boek bevat een feelgoodverhaal dat vlot leest, met grote, prachtige tekeningen voor kleuters of eerste lezertjes. Een verhaal dat je hart doet smelten over avontuur, liefde, vriendschap en met een leuk slot. Ontdek mee welke helse tocht Dixie moet ondergaan om de weg naar huis terug te vinden!

ISBN: 978 94 91740 81 7 – Hardcover – 32 p. – Prijs: € 14,95 – Uitgeverij: Levendig Uitgever & EPO Distributie

https://levendiguitgever.nl/

https://www.epo.be/nl/prentenboeken/4528-wat-een-geluk-9789491740817.html