Boek in de kijker: Waar ben je, klein rendier? – Sam Taplin

on

Uitgeverij Usborne werd opgericht door Peter Usborne in 1973 en is vandaag de grootste en meest succesvolle onafhankelijke uitgever van kinderboeken in het VK. In 2017 was Usborne de meest succesvolle gespecialiseerde uitgeverij van kinderboeken in het VK. In 2015 werd uitgeverij Usborne verkozen tot Onderneming van het Jaar in het VK en in 2014 tot IPG Uitgever van het Jaar en Kinderboekenuitgever van het Jaar.

Uitgeverij Usborne heeft babyboeken, stickerboeken, kleurboeken en verhalen voor kinderen die zelf kunnen lezen. Wij zetten graag de Doorkijkboekjes in de kijker. In deze doorkijkboekjes-reeks zijn verschillende boekjes verschenen zoals ‘‘Waar ben je, kleine olifant?’, ‘Waar ben je, klein konijntje?’, ‘Waar ben je, kleine eenhoorn?’ en ‘Waar ben je, klein rendier?’.

Waar ben je, klein rendier?

‘Waar ben je, klein rendier?’ is een mooi, geïllustreerd en verrassend zoekboekje met kijkgaten en veel details. Het is de bedoeling dat peuters op zoek gaan naar het kleine rendier, maar steeds iets anders vinden. De ene keer zijn het sneeuwvlokken, dan een grote bruine beer of een donzige oude uil…om uiteindelijk toch het rendier te vinden!

Deze doorkijkboekjes zullen de peuters zeker weten te appreciëren. Ze vinden het heerlijk om door de gaatjes van dit prachtig boekje te piepen! Zo ontdekken ze spelenderwijs de dieren in het bos en leren er nieuwe woordjes mee.

De bladzijden in ‘Waar ben je, klein rendier?’ zijn gemaakt van stevig karton, met afgeronde hoeken, en zijn geschikt voor kinderen tot 3 jaar. De tekst is van Sam Taplin en Essi Kimpimaki zorgde voor de mooie kleurrijke tekeningen. Els Peeters vertaalde het boekje naar het Nederlands.

ISBN: 9781474955836 – Kartonboek – 12 p. – Prijs: € 7,99 – Leeftijd: 0 tot 3 jaar – Uitgeverij: Usborne

www.standaarduitgeverij.be/boek/waar-ben-je-klein-rendier-9781474955836/

https://www.usborne.be/zoek-een-boek/catalogus/product/8/14272/waar-ben-je-klein-rendier/