Strip in de kijker: De avonturen van Urbanus 189 – De Stalkende Creep – Linthout & Urbanus

on

In ‘De Stalkende Creep’, het 189ste album uit de reeks van De avonturen van Urbanus, hebben Urbanus en Willy Linthout Jean Baptist (aka Tistjes Stalk) van onder het stof gehaald. Tistjes Stalk deed eerder mee in album 91 ‘De Aanval van Zwakattack’, waar hij Eufrazie, de moeder van Urbanus, stalkte en haar geen minuut rust gunde.

De Stalkende Creep

Jean Baptist ontsnapt na 13 jaar uit de psychiatrische instelling. Hij is de vrouw van zijn dromen nog niet vergeten en hij gaat opnieuw achter Eufrazie aan. Hij zet met zijn fratsen heel Tollembeek op zijn kop.

En dan is er nog het kampioenschap om Superboer van Tollembeek te worden. Zowel Cesar als boer De Ceuteleire zijn kandidaat om de felbegeerde titel in de wacht te slepen. Drie verschillende proeven moeten de winnaar aanduiden…

Met ‘De Stalkende Creep’ zijn Urbanus en Willy Linthout er opnieuw in geslaagd om een album uit te brengen vol onwaarschijnlijke situaties en doldwaze toestanden. Een vrouw die vastzit in de schouw bij Urbanus thuis, Urbanus die ontploft en een broek als aardappelsorteermachine..dat kan alleen in de Urbanus-strips!

De fans kunnen al uitkijken naar album nummer 190: ‘Het drama van Wortelana’.

De Stalkende Creep – ISBN: 9789002268564 – Paperback – 32 blz. – Prijs: € 6,99 – Uitgeverij: Standaard Uitgeverij

www.standaarduitgeverij.be/boek/189-de-stalkende-creep-9789002268564/