Blu-ray in de kijker: Jumanji: The Next Level – Jake Kasdan

on

De Amerikaanse komische avonturenfilm ‘Jumanji: The Next Level’ van regisseur Jake Kasdan is bij Sony Pictures Entertainment op 4K Ultra HD, Blu-ray en DVD verschenen. De film is het vervolg op de succesvolle film ‘Jumanji: Welcome to the Jungle’ uit 2017.

Martha (Morgan Turner) , Fridge (Ser’Darius Blain) ,Bethany (Madison Iseman) en Spencer (Alex Wolff) hebben hun leven weer opgepakt na hun terugkeer uit Jumanji.  Maar Spencer voelt zich eenzaam en wil terug naar Jumanji. Hij slaagt erin om de oude spelcomputer te repareren en zijn leven in het spel terug op te pikken. 

Wanneer de drie vrienden bij Spencer de gerepareerde spelcomputer vinden, besluiten ze om hem te redden en dus ook het spel in te gaan. Het lukt Bethany niet om in het spel te geraken, maar Martha en Fridge zitten tot hun grote verbazing samen met Spencers opa Eddie (Danny DeVito) en zijn beste vriend Milo (Danny Glover) in het spel.

Al snel blijkt dat het spel niet meer is zoals voorheen. Niets is wat het lijkt en ze moeten een totaal nieuwe wereld ontdekken. De spelers moeten onbekend terrein trotseren, van dorre woestijnen tot besneeuwde bergen, én een nieuwe slechterik verslaan om uit het meest gevaarlijke spel ooit te ontsnappen…

‘Jumanji: The Next Level’ is een avonturenfilm met veel actie, emotie en humor. Regisseur Jake Kasdan kon opnieuw rekenen op een uitstekende cast met voorop sterren zoals Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart en Karen Gillan. Ook Akwafina, Danny DeVito en Nick Jonas maken hun opwachting in deze film. 

‘Jumanji: The Next Level’ is opnieuw een leuke actiefilm met een luchtig en amusant verhaal, met de gekende ingrediënten. Het is voor de vele fans opnieuw smullen van dit vervolg!

Sony Pictures Entertainment heeft voor leuke extra’s gezorgd: Body swapping: iemand anders worden – Back together: De cast is weer bij elkaar – Level up: het maken van Jumanji: The Next Level.

En exclusief op Blu-ray: Rhys Darby wil een jingle maken – Scènesen visuele effecten en meer!

Technische gegevens Blu-ray:

EAN: 8712609640991

Regisseur: Jake Kasdan

Acteurs:Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart, Karen Gillan, Nick Jonas, Awkwafina, Ser’Darius Blain, Madison Iseman, Morgan Turner, Alex Wolff, Danny Glover en Danny DeVito

Duur: 123 minuten

Taal: Engels

Ondertiteling: Nederlands, frans, Engels

Beeldformaat: 2.39:1

Audio: Dolby Digital 5.1

Foto’s: Sony Pictures Entertainment

Leeftijdsindicatie: Vanaf 12 jaar

Jumanji: The Next Level’ is uitgebracht door Sony Pictures Entertainment en is verkrijgbaar op 4K Ultra HD, Blu-ray, DVD, Limited edition Steelbook en Jumanji duopack op Blu-ray en DVD