In de kijker: Jules schrijfkoffer – Annemie Berebrouckx

on

Annemie Berebrouckx is illustrator en auteur van kinderboeken. Ze schrijft en illustreert vooral karton- en prentenboeken, boeken voor eerste lezers en educatieve uitgaven. 

Annemie is vooral gekend als auteur en illustrator van de boeken over Jules. Haar eerste prentenboek ‘De eend van Jules’ verscheen in 1998. Ondertussen zijn er veel boeken van Jules verschenen, net als spelletjes, puzzels, doeboeken en poppen. Wij zetten vandaag ‘Jules schrijfkoffer’ in de schijnwerpers.

‘Jules schrijfkoffer’ bevat 16 stevige, dubbelzijdige schrijfkaarten waarmee peuters en kleuters vanaf 3 jaar op een speelse manier kennis maken met de basisvormen van de letters van ons alfabet. Met de uitwisbare stift kunnen ze oefenen en de eerste stappen zetten naar echt schrijven. 

Samen met Jules leert uw kind rondjes, strepen en krullen schrijven op een aangename manier. De beschreven kaart kan met de dop van de stift schoongemaakt worden en is zo opnieuw klaar om opnieuw te oefenen!

‘Jules schrijfkoffer’ is ideaal om uw kind reeds te laten oefenen met schrijven. Al spelender wijze maakt hij of zij kennis met de de vormen die gebruikt worden bij het schrijven van letters. Stippellijnen op de kaarten wijzen de weg om een figuurtje over te tekenen, zo oefent uw kind tevens op de pengreep en de penbeheersing. 

Wanneer het deze vakantie regent of uw kleuter verveelt zich, dan is ‘Jules schrijfkoffer’ het perfecte koffertje dat zorgt voor uren schrijfplezier!

ISBN: 9789048738281 – Leeftijd: 3 tot 5 jaar – Prijs: € 14,99 – Uitgeverij: Zwijsen

https://www.zwijsen.nl/kinderspellen/jules-schrijfkoffer-9789048738281