Blu-ray in de kijker: Blumhouse’s Fantasy Island – Jeff Wadlow

Bij Sony Pictures Entertainment is de Amerikaanse film “Blumhouse’s Fantasy Island” op dvd en blu-ray verschenen. Deze horrorfilm is geregisseerd en geschreven door Jeff Wadlow en is gebaseerd op de gelijknamige televisieserie uit 1977 van Gene Levitt.

Het verhaal van “Blumhouse’s Fantasy Island” gaat over vijf gelukkigen die een verblijf gewonnen hebben op Fantasy Island. Per sportvliegtuigje komen ze aan en de winnaars zijn in de wolken. Hier worden dromen echt waar, want de gasten krijgen de kans om hun gekste fantasieën te realiseren. En dit dankzij Mr Roarke (Michael Peña), de eigenaar van het eiland en zijn personeel. 

De halfbroers Brax (Jimmy O. Yang) en Bradley (Ryan Hansen) willen een weekendje feesten en meer…,Dan zijn er ook nog  Randall (Austin Stowell), Gwen (Maggie Q) en Melanie (Lucy Hale), de drie andere gelukkigen, zij willen elk hun fout uit het verleden rechtzetten. Wat begint als een sprookje verandert al snel in een ware hel voor de vijf. Ze belanden in een nachtmerrie waar geen einde aan lijkt te komen en waar hun leven op het spel staat…

De film is verkrijgbaar op dvd en blu-ray en is beschikbaar in een theatrical en een unrated versie. Deze laatste versie bevat scènes die te angstaanjagend en te expliciet zijn voor de bioscoop.

 Hoewel “Blumhouse’s Fantasy Island” vaak slechte commentaar kreeg, vond ik het een best aardige film. Het is een film met spannende en mysterieuze scènes. Ik kan deze film aanraden voor eerder jonge twintigers, zij zullen zeker smullen van het verhaal over het droomeiland waar alles mogelijk is…

Technische gegevens Blu-ray:

EAN: 8712609640991

Regisseur: Jeff Wadlow 

Acteurs: Michael Peña, Maggie Q, Lucy Hale, Austin Stowell, Portia Doubleday, Jimmy O. Yang, Ryan Hansen en Michael Rooker.

Duur: 109 minuten

Taal: Engels

Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels

Beeldformaat: 2.39:1

Audio: Dolby Digital 5.1 DTS-HD MA

Extra’s: Zes verwijderde scènes met commentaar van regisseur Jeff Wadlow – Inclusief de originele bioscoopversie – Audiocommentaar met regisseur Jeff Wadlow en cast (alleen de unrated versie)

Foto’s: Sony Pictures Entertainment

Leeftijdsindicatie: Vanaf 16 jaar

‘Jumanji: The Next Level’ is uitgebracht door Sony Pictures Entertainment en is verkrijgbaar op  Blu-ray, DVD en op aanvraag