Blu-ray in de kijker: Bloodshot – David Wilson

on

De  Amerikaanse film “Bloodshot” werd geregisseerd door David Wilson. Het verhaal is gebaseerd op de gelijknamige personage van de Valiant Comics-franchise. De hoofdrol wordt vertolkt door Vin Diesel als Ray Garrison/ Bloodshot. Verder zijn er rollen voor Eiza González, Sam Heughan, Toby Kebbell en Guy Pearce in deze actiefilm.

Wanneer soldaat Ray Garrison (Vin Diesel) na een missie ontvoerd en vermoord wordt door Martin Axe (Toby Kebbell), wordt hij terug tot leven gebracht door Emil Harting (Guy Pearce). Die heeft met zijn bedrijf Rising Spirit Technologies een manier gevonden om overleden personen weer tot leven te wekken. Dit door het bloed van de mens te vervangen door kleine robotjes, die elke wond binnen een paar seconden kunnen herstellen. 

Zo ontwaakt Ray in het laboratorium van Harting als “Bloodshot”, gebaseerd op de populaire comic. Dankzij de hypermoderne technologie is Bloodshot niet alleen weer tot leven gewekt, hij is ook sterker dan ooit tevoren, onkwetsbaar en alwetend. Door zijn lichaam te controleren, heeft het bedrijf ook invloed op zijn geest en herinneringen. Ray weet niet wat wel en niet echt is, maar hij is van plan om dat uit te zoeken…

Technische gegevens Blu-ray:

EAN: 8712609634525

Regisseur: David Wilson

Acteurs: Vin Diesel,  Eiza González, Sam Heughan, Toby Kebbell en Guy Pearce

Duur: 109 minuten

Taal: Engels

Ondertiteling: o.a. Nederlands, Frans, Engels

Beeldformaat: 2.39:1

Audio: Dolby Digital 5.1 DTS-HD MA

Extra’s: Verwijderde en langere scènes inclusief alternatief einde – outtakes en bloopers – initiatie sequence – Directing Bloodshot – Forgotten soldiers – The cast of Bloodshot

Foto’s: Sony Pictures Home Entertainment

Leeftijdsindicatie: Vanaf 12 jaar

“Bloodshot” is uitgebracht door Sony Pictures Home Entertainment en is verkrijgbaar op  Blu-ray, DVD en 4K Ultra HD. En digitaal verkrijgbaar via Itunes, Proximus, Telenet, Rakuten TV, VOO, Google en Xbox.