Boek in de kijker: Tiny vriendenboek – Gijs Haag & Marcel Marlier

on

Sinds 1954 verschijnen er bij uitgeverij Casterman albums van Tiny, het meisje dat al generaties lang allerlei gewone avonturen beleeft in het dagelijkse leven. Wie kent er de albums zoals ‘Tiny op de boerderij’, Tiny in het circus’, ‘Tiny op de kermis’ en ‘Tiny is jarig’ niet? De boeken van Tiny zijn klassiekers waar velen leuke jeugdherinneringen aan hebben.

Sinds kort is er ook een vriendenboek van Tiny uitgebracht. Een vriendenboek waarin je  vrienden en vriendinnen hun lievelingseten, grootste droom, wanneer ze jarig zijn, op wie ze stiekem verliefd zijn en nog veel meer in kunnen schrijven. Uiteraard mag er ook geen foto en tekening ontbreken!

Er is plaats voor 27 vrienden in het prachtige boek. Voor je het ‘Tiny Vriendenboek’ aan je vrienden geeft, moet je zelf eerst de vragen op je eigen pagina invullen. Vraagjes zoals: wat is jouw favoriete Tiny-album? wat is je lievelingsdier? en wat is je e-mailadres?

Ook de verjaardagskalender is handig om in één oogopslag te zien wanneer je vrienden jarig zijn.

Het  ‘Tiny Vriendenboek’ is een leuk, kleurrijk boek met harde kaft, om te koesteren. Als je later dit boek openslaat, zul je met een glimlach kunnen terugkijken naar al die leuke herinneringen!

ISBN: 9789030374817 – Hardcover – 64 blz. – Vanaf 4 jaar – Prijs: € 8,99 – Uitgeverij: Casterman www.ballonmedia.com/albums/vriendenboek-tiny-9789030374817