DVD in de kijker: Exit – Oystein Karlsen

Bij Lumière is de internationaal bekroonde reeks “Exit” op dvd verschenen. Deze Noorse serie van regisseur Øystein Karlsen gaat over de vier vrienden Adam, William, Henrik en Jeppe uit Oslo. Deze dertigers zijn stinkend rijk en houden zich het liefst van al bezig met seks en drugs. De vier willen zo de dagdagelijkse sleur en de steeds grotere professionele verwachtingen ontlopen. 

Met geld – en leugens – zoeken ze hun morele grenzen op. We volgen ze bij hun uitspattingen in hun luxueuze huizen en kantoren, vakantiehuizen in binnen- en buitenland en de exclusieve villa, die ze buiten medeweten van hun vrouwen hebben gekocht. Hun alsmaar groeiende honger naar geweld, drugs en seks brengt hun bestaan als miljonairs en gezinshoofden echter in gevaar…

“Exit” is een succesvolle serie, in Noorwegen haalde het de hoogste online kijkcijfers ooit. Het is een dramareeks die gebaseerd is op de waargebeurde verhalen van enkele topinvesteerders in Oslo.  Knap werk van de Noorse tv-maker Oystein Karlsen, die de wereld wist te verbazen met deze achtdelige reeks vol actie, seks en drugs.

Technische gegevens dvd:

EAN: 5407003482263

Regisseur: Øystein Karlsen

Acteurs: Agnes Kittelsen, Ine Willman, Jon Øigarden, Pål Sverre Hagen, Simon J. Berger, Tobias Santelmann, e.a.

Duur: 8×30 minuten

Taal: Noors

Ondertiteling: Nederlands

Beeldformaat: 16:9

Audio: Dolby Digital 5.1

Foto’s: Lumière

Leeftijdsindicatie: Vanaf 16 jaar

‘Exit’ is uitgebracht door Lumière en is verkrijgbaar op DVD en te bekijken op www.lumiereseries.com