De lekkerste recepten van Jeroen Meus vind je op de ‘Dagelijkse Kost Scheurkalender 2021’

on

Na het succes van de eerste scheurkalender van Jeroen Meus is er bij uitgeverij Manteau met de ‘Dagelijkse Kost Scheurkalender 2021’ opnieuw een kalender verschenen van Vlaanderens smakelijkste tv-kok.

Naar Dagelijkse Kost op Eén kijken dagelijks honderdduizenden mensen. Ook de boeken Jeroen Meus gaan als zoete broodjes over de toonbank en wie een antwoord zoekt op de vraag ‘Wat eten we vandaag?’ kan dagelijks terecht op de ‘Dagelijkse Kost Scheurkalender 2021’.

De kalender bevat hartige recepten voor in de week en in het weekend zorgt Jeroen voor een zoet dessert. Zo starten we het jaar met tajine van kip, op donderdag 15 april vinden we het recept van asperges à la Flamande terug, het weekend van 1 mei staat er een aardbeiensoepje met viooltjessiroop en munt op het menu en op woensdag 17 november eten we gebakken spek met mosterdpuree en witloof. Steeds weer verrassende en heerlijke gerechten van Jeroen Meus en dit heel het jaar lang.

Bij aanvang van elke maand vinden een lijstje met de groenten die op dat moment op hun best zijn, een no waste-tip en een interessante bewaar- en kooktip terug.

De kalender bevat 312 originele en lekkere recepten van Jeroen Meus. De recepten zijn steeds voor vier personen en naast de benodigdheden vinden we steeds de bereidingswijze en een prachtige foto terug.

De ‘Dagelijkse Kost Scheurkalender 2021 ’van Jeroen Meus is een ideale geschenk voor de komende feestdagen. Smakelijk!

Jeroen Meus – Dagelijkse Kost Scheurkalender 2021 – ISBN: 9789022337370 – Prijs: € 18,00 – Uitgeverij Manteau