DVD in de kijker: The Good Doctor Seizoen 3

on

Bij Sony Pictures Home Entertainment is het derde seizoen van de populaire dramaserie ‘The Good Doctor’ op DVD verschenen.

Deze Amerikaanse serie gaat over de jonge chirurg Shaun Murphy (Freddie Highmore), die van het platteland naar de grote stad verhuist om te gaan werken in het prestigieuze St. Bonaventure ziekenhuis. 

Shaun is een chirurg met autisme en savantsyndroom, waardoor hij nauwelijks in staat is om contact te leggen met de mensen om zich heen. Zijn gebrek aan sociale vaardigheden compenseert hij met zijn buitengewone medische gave. Het is hij die steeds de juiste diagnose kan stellen, tot verbazing van zijn collega’s.

Dit derde seizoen van ‘The Good Doctor’ bevat 20 afleveringen, samen goed voor maar liefst 826 minuten kijkplezier!

In de eerste aflevering stelt Shaun voor om een riskante nieuwe operatie toe te passen voor de behandeling van een jonge vrouw met agressieve kanker. In een andere aflevering worstelen Shaun en Morgan met een terminale kankerpatiënt die vastbesloten is de laatste paar maanden van zijn leven zonder remming te leven. Ook in dit derde seizoen bezoekt Shaun zijn vader op zijn sterfbed en de familiereünie onthult onverwachte resultaten. Steeds opnieuw aangrijpende en mooie afleveringen over het leven van een jonge chirurg met autisme en het Savantsyndroom. Ook in dit derde seizoen schittert Freddie Highmore in de rol van Shaun Murphy, die zelfs een relatie begint met Carly…

De afleveringen van dit derde seizoen:

 1. Disaster
 2. Debts
 3. Claire
 4. Take My Hand
 5. First Case, Second Base
 6. 45-degree Angle
 7. SFAD
 8. Moonshot
 9. Incomplete
 10. Friends and Family
 11. Fractured
 12. Mutations
 13. Sex And Death
 14. Influence
 15. Unsaid
 16. Autopsy
 17. Fixation
 18. Heartbreak
 19. Hurt
 20. I Love You

Technische gegevens DVD:

EAN: 8712609641189

Acteurs: Freddie Highmore, Nicholas Gonzalez, Antonia Thomas, Hill Harper, Richard Schiff, Christina Chang, Fiona Gubelmann, Will Yun Lee, Tamlyn Tomita 

Duur: 826 minuten

Taal: Engels

Ondertiteling: o.a. Nederlands, Engels

Beeldformaat: 16:9

Audio: Dolby Digital 2.0 

Extra’s: Verwijderde scènes – Bloopers

Foto’s: Sony Pictures Home Entertainment

Leeftijdsindicatie: Vanaf 12 jaar

“The Good Doctor Seizoen 3” is uitgebracht door Sony Pictures Home Entertainment en is verkrijgbaar op DVD