Blu-ray in de kijker: El Camino: A Breaking Bad Movie – Vince Gilligan

on

De Amerikaanse misdaadfilm ‘El Camino: A Breaking Bad Movie’ is geschreven en geregisseerd door Vince Gilligan, met in de hoofdrol Aaron Paul. De film is een vervolg op de televisieserie ‘Breaking Bad’, de reeks die liep van 2008 tot 2013 en eveneens geschreven werd door Vince Gilligan.

Het verhaal

Na enkele dramatische gebeurtenissen heeft Jesse Pinkman (Aaron Paul) weten te ontsnappen. Hij is op de vlucht is voor de politie, zijn demonen en vooral zijn tragische verleden. Jesse zal zaken uit zijn misdadige verleden onder ogen moeten zien te komen, wil hij nog iets van een toekomst hebben…

Met ‘El Camino’ heeft Vince Gilligan zes jaar na de laatste aflevering van Breaking Bad een waardig laatste hoofdstuk geschreven. ‘El Camino’ staat garant voor actie, spanning en spektakel van de bovenste plank, met acteur Aaron Paul die opnieuw schittert als Jesse Pinkman in deze meeslepende thriller. 

Bij de blu-ray versie zijn nog tal van extra’s voorzien zoals verwijderde en verlengde scènes, audiocommentaar met Vince Gilligan en Aaron Paul, drie scène analyses met regisseur Vince Gilligan en véél meer! Deze film met de vele extra’s is een aanrader, een must have voor de echte fans!

Technische gegevens Blu-ray:

EAN: 8712609637304

Regisseur: Vince Gilligan

Acteurs: Aaron Paul, Charles Baker, Matt L. Jones, Jesse Plemons, Robert Forster, Tess Harper, Michael Bofshever en Scott MacArthur

Duur: 122 minuten

Taal: Engels

Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans

Beeldformaat: High Definition Widescreen Presentation (2.39:1)

Audio: Dolby digital 5.1

Foto’s: Sony Home Entertainment 

Leeftijdsindicatie: Vanaf 16 jaar

‘El Camino: A Breaking Bad Movie’ is uitgebracht door Sony Home Entertainment en verkrijgbaar op dvd en blu-ray