Luxueuze verzamelbox F.C. De Kampioenen: Viva Boma

on

De vierde F.C. De Kampioenen film ‘Viva Boma’ is bij Baeckens Books op DVD verschenen. En voor de echte fans is er de luxueuze verzamelbox uitgebracht. Deze luxebox bevat naast de DVD van ‘Viva Boma’ ook een notebook met bijhorende Viva Boma-pen en een exclusief fotoboekje.

‘Viva Boma’ is voor velen de beste Kampioenen film. In deze vierde film rond de plezantste voetbalclub van ons land wordt Ronaldinho door Boma en Goedele klaargestoomd als nieuwe PDG van de ‘Boma Vleesindustrie NV’. Maar zijn hart ligt meer bij het voetbal – en bij Niki, zijn nieuwe vlam.

Terwijl de Kampioenen een promotiestunt voorbereiden om de ‘Viva Boma’ worst te lanceren tijdens Aalst Carnaval, zien eeuwige vijanden Fernand en DDT hun kans schoon om de Kampioenen voorgoed uit te schakelen….

De Kampioenen zijn een begrip in Vlaanderen. Bieke, Markske, Boma, Carmen, Pol, Fernand en de andere personages kent iedereen en ze scoren na al die jaren nog steeds hoge kijkcijfers. Deze luxueuze verzamelbox is dan ook het ideaal cadeau voor de komende feestdagen. Leuk om te geven en te krijgen!

ISBN: 5407006501152 – Prijs: € 29,90 – Uitgeverij: Baeckens Books

http://www.baeckensbooks.com/producten/f-c-de-kampioenen-viva-boma-2/