Met het kaartspel ALLES KAN ERGER maak jij fake news nóg faker!

Bij MNM, de Vlaamse radiozender van de VRT, hebben ze met ‘Alles Kan Erger‘ een spel bedacht om ons tijdens deze tweede lockdown te amuseren in onze eigen bubbel. 

‘Alles Kan Erger‘ is een knotsgek kaartspel, uitgebracht bij Baeckens Books, waarbij jij fake news nog erger maakt. Het nieuws was al fake toen het online geboren werd, maar jij kunt het nog faker, dramatischer en hilarischer maken!

De spelregels zijn eenvoudig. Het spel bestaat uit 50 kaarten met fake news en 250 kaarten met mogelijke antwoorden. Elke speler trekt 15 willekeurige kaarten en houdt die geheim voor de tegenspelers. 

Een speler legt een van de kaarten met fake news in het midden. Nu vult elke speler het fake news aan met een doldwaas antwoord, dat volgens hem of haar het grappigste past bij deze stelling. De speler die het kaartje op tafel legde, beslist wie het grootste grapjas is. De winnaar mag de volgende stelling leggen.

De speler die uiteindelijk de meeste stellingen met het grappigste fake antwoord voorzag, is de winnaar. Hij of zij mag zichzelf tot koning(in) van het fake news kronen!

‘Alles Kan Erger‘ is een spel dat met minimum 3 en maximum 10 volwassenen kan gespeeld worden. Met dit hilarisch kaartspel moet je het beste van jezelf op gebied van humor naar boven brengen. Het spel zit in een handig doosje, zorgt voor uren speelplezier en is een uitstekende tip om als cadeau te geven!

EAN: 5407006501442 –  leeftijd: voor volwassenen – Uitgeverij: Baeckens Books

baeckensbooks.com/producten/alles-kan-erger/