‘Trolls Wereldtour: Zing, dans en spring’, een pop-upboek over Poppy, Knoest en hun vrienden

Naast de bioscoopfilm Trolls Wereldtour is er ook het boek ‘Trolls Wereldtour: Zing, dans en spring’. Dit is niet zomaar een boek over de Trolls, het is een pop-upboek waar de Trollen eruit springen! In dit boek vinden we Poppy, Knoest en de andere Trollen plus de coole Trollen uit Trolls Wereldtour terug.

In het magische Trollendorp wordt er gefeest en gezongen. Er ontstaat een dansfeest dat de hele nacht doorgaat. Iedereen danst mee. Van koningin Poppy, koning Peppy, Pluizenbol, Biggie tot Cooper, zelfs de serieuze Knoest kan zijn beentjes niet stil houden. Samen beleven ze meest muzikale, magische, troltastische avontuur ooit!

Maak verder kennis met de Technotrollen, de klassieke Muziektrollen, de Countrytrollen, de Funktrollen en de Rocktrollen. Alle Trollen worden uitvoerig beschreven en we komen interessante wist-je-datjes over hen te weten.

In ‘Trolls Wereldtour: Zing, dans en spring’ kun je 17 afbeeldingen uitvouwen en maak je van dit boek een een troltastisch pop-upboek. Je moet de afbeeldingen uit de stippellijnen drukken en naar buiten vouwen, zodat ze uit het boek steken.

Het is een leuk pop-upboek met mooie illustraties, een ideaal (kerst)geschenk voor de vele fans!

ISBN: 9789059247666 – Hardcover – 63 blz – Leeftijd: Vanaf 3 jaar – Prijs: € 14,99 – Uitgeverij: Baeckens Books

www.baeckensbooks.com/producten/trolls-wereldtour-zing-dans-en-spring/