Boek in de kijker: Tik Tak – Baby’s Kijkboek

on

Een leuk, kleurrijk boekje met spiegeltje!

Tik Tak is een televisieprogramma voor peuters en kleuters dat uitgezonden werd van 1981 tot 2006 op de VRT. Tussen 1981 en 1991 werden er 366 afleveringen opgenomen (goed voor 1 aflevering per dag, met 1 extra aflevering voor de schrikkeljaren). In 2019 werden er 52 nieuwe afleveringen van Tik Tak op Ketnet en NPO Zappelin uitgezonden.

Bij Ballon Kids zijn er intussen verschillende boekjes uitgebracht rond het populaire peuterprogramma. Sinds kort ligt het ‘Tik Tak – Baby’s Kijkboek’ in de winkel.

Het ‘Tik Tak – Baby’s Kijkboek’ is een stevig kartonboekje voor baby’s van 0 tot 6 maanden. Dit interactieve kijkboek heeft afgeronde hoeken en bevat elf kleurrijke tekeningen. Van een boom, een vis, de trein tot de maan. Steeds met eenvoudige en aantrekkelijke illustraties, die een mix van zwart-wit en felle kleurcontrasten zijn, ideaal om de visuele waarneming van zeer jonge kinderen te stimuleren.

Wat de kinderen zeer leuk vinden is het spiegeltje achteraan het boek. Door de grote flappen achteraan kan het boek rechtop gezet worden. Leg je baby op zijn buik voor het boek en motiveer hem om zijn hoofdje op te richten en de plaatjes en het spiegeltje te bekijken. Zo bevordert dit boek niet alleen het observatievermogen van je kleintje, maar ook zijn motorische ontwikkeling!

ISBN: 9789403220123 – Kartonboek met afgeronde hoeken – 15 blz – Prijs: 8,99€ – Uitgeverij: Ballon Kids

http://www.ballonmedia.com/albums/Tik_Tak/tik-tak-baby-s-kijkboek-buikboek-9789403220123