Boek in de kijker: Hey Baby, kijk! – Laura Van Bouchout & Eva Mouton

on

‘Hey Baby, kijk!’ is een stevig kartonboek met afgeronde hoeken voor baby’s van Laura Van Bouchout. Het is een knuffelboek met zwart-wit prenten van Eva Mouton, waarin we negen verschillende knuffels terugvinden. De knuffels worden gegeven door dieren, wat zij houden net als wij van knuffels geven en krijgen.

‘Hey Baby, kijk!’ toont hoe grote en kleine dieren elkaar op hun heel eigen manier knuffelen. Een pandabeer die een kusje krijgt op zijn poot, een olifant die een olifantje streelt en twee ijsberen die neuzen-neuzen met hun snoet.

De illustraties van Eva Mouton zijn zo mooi dat ze elke knuffel tot leven brengen. Dit boek groeit mee met je gezin: de allerkleinste oogjes zijn geboeid door de zwart-wit patronen en peuters genieten van de interactie en leven toe naar elke knuffel.

Lees het boekje voor aan je baby. Je kleine spruit zal genieten van je stem, je schoot, je geur…. Ook leuk is dat grote broer of zus voorleest uit dit kartonboekje!

‘Hey Baby, kijk!’ is het eerste kartonboek van het team achter de Hey Baby-speelkalenders. En de inzet blijft dezelfde: nóg meer van elkaar genieten en naar elkaar toegroeien in die eerste intense jaren samen.

Laura Van Bouchout pendelt tussen Leuven en Los Angeles. Ze is journaliste en de geestelijke mama van Nelson. Verder houdt ze heel veel van stracciatella ijs, van schommelen en van kleine katjes, maar het meeste van al van Nelson.

Eva Mouton tekent, schrijft en maakt dingen. Zoals daar zijn: liefdesbrieven voor Ivo Victoria, maffe tekeningen voor Kapitein Winokio, buttons voor haar fans en een welkomstspandoek voor haar goudvis. In De Standaard Weekblad kan ze wekelijks haar ‘Gedacht’ kwijt.

ISBN: 9789002272448 – Kartonboek met afgeronde hoeken – 18 blz – Leeftijd: 0 tot 3 jaar – Prijs: € 12,99 – Uitgeverij: Davidsfonds/Infodok

http://www.standaarduitgeverij.be/boek/hey-baby-kijk-9789002272448