DVD in de kijker: Ava – Tate Taylor

on

De Amerikaanse actie-misdaadfilm ‘Ava’ van regisseur Tate Taylor is bij Belga Home Video op DVD en BLU-RAY verschenen en als Video on Demand verkrijgbaar.

Het verhaal

De knappe Ava (Jessica Chastain) werkt als huurmoordenaar voor een geheime organisatie. Haar specialiteit: overal ter wereld hooggeplaatste doelwitten uitschakelen. Tijdens een opdracht in Riyad geeft ze verkeerde informatie door , waardoor haar missie mislukt. 

Ze moet vluchten en haar voormalige mentor Duke (John Malkovich) neemt alle verantwoordelijkheid op zich. Maar voor haar opdrachtgever Simon (Colin Farrell) is Ava schuldig voor het falen van de missie en hij zet haar op non-actief. 

Ava besluit haar familie op te zoeken in de hoop hun stukgelopen relatie te kunnen redden. Maar de mislukte opdracht blijft haar achtervolgen. De organisatie beslist dat het beter is om alle sporen te wissen. Ava wordt zelf het doelwit en ze moet een hevige, gewelddadige strijd aangaan om niet alleen zichzelf maar ook haar familie in leven te houden….

‘Ava’ is een fantastische, spectaculaire actiefilm van Tate Taylor, boordevol steengoede actiescènes. Jessica Chastain bewees in het verleden reeds dat zij een fantastische actrice is (o.a. ‘Interstellar’, ‘Zero dark thirty’) en ‘Molly’s game’). Ook in ‘Ava’ schittert ze als de huurmoordenaar die voor niets terugdeinst. Ze wordt in deze film bijgestaan door topacteurs als John Malkovich, Common en Colin Farrell.

De film zit goed in elkaar, met uitstekend acteerwerk van de volledige cast. Zeker de moeite waard om te zien! 

Technische gegevens:

EAN: 5412370883704

Acteurs: o.a. Jessica Chastain, John Malkovich, Common en Colin Farrell

Duur: 93 minuten

Taal: Engels

Ondertiteling: Nederlands, Frans

Beeldformaat: 16:9

Audio: Dolby Digital 5.1

Leeftijdsindicatie: Vanaf 16 jaar

‘Ava’ is uitgebracht door Belga Home Video en is verkrijgbaar op DVD en Blu-ray