Sony Pictures Home Entertainment brengt in januari drie films uit

on

Sony Pictures Home Entertainment start het nieuwe jaar met de releases van ‘Blumhouse’s The Craft: Legacy’, ‘The Kid Detective’ en ‘The Glorias’. Deze drie films zijn digitaal te bekijken op https://www.sonypictures.com/movies

Blumhouse’s The Craft: Legacy

In Blumhouse’s voortzetting van de cult hit The Craft krijgt een eclectisch viertal tienerheksen meer dan ze hebben verdiend als ze zich in hun pas ontdekte krachten verdiepen.

Vanaf 11/01/2021 (digital download)

The Kid Detective

Een ooit gevierde kinddetective, nu 31, blijft dezelfde triviale mysteries oplossen tussen de katers en vlagen van zelfmedelijden door. Totdat een naïeve klant hem zijn eerste ‘volwassen’ zaak brengt, om erachter te komen wie haar vriendje op brute wijze heeft vermoord.

Vanaf 18/01/2021 (digital download)

The Glorias

Journaliste, strijder en feministe Gloria Steinem is een onuitwisbaar icoon dat bekend staat om haar wereldvormend activisme, de begeleiding van de revolutionaire vrouwenbeweging en het schrijven dat generaties heeft beïnvloed. In dit niet-traditionele biopische werk brengt Julie Taymor het complex verhaal van een van de meest inspirerende en legendarische figuren uit de moderne geschiedenis, gebaseerd op Steinem’s eigen memoires My Life on the Road.

The Glorias (Julianne Moore, Alicia Vikander, Lulu Wilson, Ryan Keira Armstrong) beschrijft Steinem’s invloedrijke reis naar bekendheid van haar tijd in India als jonge vrouw, tot de oprichting van Ms. magazine in New York, tot haar rol in de opkomst van de vrouwenrechtenbeweging in de jaren zestig, en de historische National Women’s Conference van 1977.

Vanaf 25/01/2021 (digital download)