Nieuw bij Usborne: Kartonboekje ‘Blijf van de tijger af!’ met geluid!

on

Usborne Publishing werd 47 jaar opgericht door Peter Usborne en was in 2017 de meest succesvolle uitgeverij van kinderboeken in Groot-Brittannië. De uitgeverij staat bekend om zijn grappige, leuke, spannende en educatieve boeken. 

Veel van de boeken die uitgegeven zijn door Usborne Publishing hebben iets meer dan een ‘gewoon’ kinderboek. Zo is er een serie met voelplaatjes mét geluid voor baby’s en peuters. Naast de eerder verschenen boekjes ‘Blijf van de leeuw af!’, ‘Blijf van de beer af!’, ‘Blijf van het nijlpaard af!’ en ‘Blijf van de dinosaurus af!’‘ is er nu ook het gloednieuwe boekje ‘Blijf van de tijger af!’

Een perfect boekje voor kleine kinderen, die dierengeluiden horen als ze op de voelelementen drukken

‘Blijf van de tijger af!’ is een kartonboek met afgeronde hoeken voor peuters. Het is de bedoeling dat de peuter op de zachte voelplaatjes drukt en het geluid van de leeuw, de toekan, de gorilla en de kikker hoort. Op de laatste pagina hoor je al de geluiden tegelijk. Het kartonboek heeft een aan- en uitknopje op de kaft voor duurzaam batterijgebruik. Het is een leuk boekje waarin peuters geluidjes kunnen ontdekken, en waarvan ze niet van kunnen blijven!

‘Blijf van de tijger af!’bevat kleurrijke tekeningen van de Spaanse illustratrice Ana Martin-Larranaga, de tekst is van Sam Taplin en is vertaald naar het Nederlands door Els Peeters.

ISBN: 9781474987943 – Kartonnen voelboek met afgeronde hoeken – 10 blz – Prijs: € 15,99 – Leeftijd: Vanaf 6 maanden – Uitgeverij: Usborne

www.Usborne.be