Strip in de kijker: Bollie & Billie 38 – Billie en Karo voor het leven – Cazenove & Bastide, naar Roba

on

In ‘Bollie & Billie 38 – Billie en Karo voor het leven’ zijn de tekeningen van de hand van Jean Bastide, Christophe Cazenove zorgde voor de scenario’s. Jean Roba is de geestelijke vader van Bollie en Billie, de vrolijke jongen en zijn cockerspaniël, die steeds opnieuw grappige avonturen meemaken. 

‘Billie en Karo voor het leven’ bevat 44 één-pagina-gags waarin naast Bollie, ook zijn hond Billie, zijn ouders, de schildpad Karolientje en Bollie’s beste vriend Pim steeds van de partij zijn.

De ene keer probeert Karo Billie ervan te overtuigen om sla te eten, dan weer helpt Bollie zijn papa met het verven van de muur, maken Bollie en Pim een sneeuwman die tot hun verbazing leeft, wordt Billie benoemd tot politie inspecteur en helpt Billie zijn baasje wanneer die bijna verdrinkt…

Steeds opnieuw leuke één-pagina-gags die eindigen met een lach. Bollie en Billie zijn wereldbekend, want de reeks werd ondertussen in meer dan 12 talen vertaald en er werden intussen zo’n 25 miljoen albums van verkocht.

ISBN: 9789085586166 – Paperback – 48 blz – Prijs: € 7,50 – Uitgeverij: Dargaud