Word zelf undercoveragent dankzij het detectivespel UNDERCOVER!

on

Undercover is een detectivespel dat gebaseerd is op de gelijknamige televisiereeks

In het detectivespel Undercover word je ingezet als Crimebox-detective en neem je deel aan operatie ‘Clean Order’. 

De opdracht

De politie vermoedt dat er achter het schoonmaakbedrijf Clean Order een dievenbende zit. Enkele maanden geleden had de politie met Gijs Stromans een informant in het bedrijf, maar deze werd vermoord. 

Nu is het aan jou: jij moet als undercoveragent de criminele dievenbende ontmaskeren én de moord op je collega onderzoeken. De politie heeft je als schoonmaker ingeschreven bij het bedrijf Clean Order. Het is je taak om te infiltreren in de kring van de bendeleden en alle informatie door te spelen aan de politie.

Om deze zaak tot een goed einde te brengen heb je drie zakken met bewijsmateriaal ter beschikking. 

In de eerste zak vind je het dossier van de moord op Gijs Stromans. In de tweede zak het bewijsmateriaal en de info die Gijs verzameld had en in zak drie zitten items van de nieuw opgezette undercover-operatie.

De politie kon in het verleden al enkele bendeleden oppakken. Maar ze is ervan overtuigd dat de dievenbende weer actief is. Op dit moment is je collega Bob al enkele weken actief. Hij kan je wellicht al wat extra info verschaffen.

Ook moet je af en toe eens op het internet op zoek gaan naar belangrijke informatie: ga op Facebook op zoek naar alibi’s, op de website van Clean Order kom je meer te weten over het schoonmaakbedrijf en ga op zoek naar nieuwe targets van het bedrijf.

Hoe kan je de activiteiten van het criminele poetsbedrijf blootleggen en bewijzen dat zij jouw collega Gijs vermoord hebben? Ga vooral voorzichtig te werk, want als je fouten maakt wacht jou ongetwijfeld hetzelfde lot als je voorganger…

Dit bloedstollend onderzoek kan je alleen of met meerdere personen spelen. Het  misdaadspel los je op in 2 tot 3 uur, naar gelang hoe snel je je missie volbrengt. Je kan het spel ook onderbreken en op een ander moment verder spelen.

Undercover is een uitstekend spel voor spelers vanaf 12 tot 99 jaar. Zelf kan je het verhaal maar één keer spelen, maar de box kan in zijn geheel wel meerdere keren worden gespeeld.

Het Undercover-detectivespel is een zeer realistisch spel. Het bevat een levensecht papieren politiedossier, een heleboel bewijsmateriaal en een mysterieuze omslag met spannende clues die je online verder kunt uitspitten. 

Spanning verzekerd met dit bloedstollend detectivespel!

Undercover is het ideale spel om samen met familie of vrienden op zoek te gaan naar deze criminele bende, die voor niets terugdeinst. Kan jij het hoofd koel houden bij deze intense taak? Ben jij de moordenaar en de organisatie te slim af of is jouw lot verzegeld?

Undercover is van Jimmy Cowe, Liese Luijten en Pieterjan Uytterhoeven. Zij hebben dit uitstekend, spannend en mysterieus detectivespel bedacht en ontworpen. Een spel waarin je zo opgaat, dat je jezelf een echte undercoveragent waant!

Jimmy Cowe

Ex-politiemedewerker Jimmy Cowe is bedenker en Chief Murder Officer van de start-up Crimibox. Hij gebruikt alle tips en trick van een ware detective om levensechte ervaringen te creëren.

Liese Luijten

Met Liese Luytens verbeelding wordt alles een puzzel en is niets wat het lijkt. Alles wat je nodig hebt om briljante mysteries te plotten en compleet unieke ervaringen te creëren dus.

Pieterjan Uytterhoeven

Als bedenker van bloedstollende moordmysteries bij Crimibox staan de radartjes in Pieterjan Uytterhoevens brein nooit stil. Intrige, mysterie en intense puzzels creëert hij met het grootste gemak.

EAN:  9789401471879 – Prijs: € 29,99 – Voor spelers vanaf 12 tot 99 jaar – Aantal spelers: 1 tot 4 – Duurtijd: 2 à 3 uur – Uitgever: Lannoo

https://www.lannoo.be/nl/undercover-detectivespel