Krak-krak, wie is daar? – Tristan Mory

on

Kleuter- en peuterboekjes zijn er in alle maten en vormen. Het ene boekje is al wat origineler dan het ander. Een leuk peuterboekje is ‘Krak-krak, wie is daar?’ van de Franse illustrator Tristan Mory.

Dit stevig kartonboekje bevat zes plaatjes die verborgen zitten achter een luikje. Trek aan het luikje en met een krak-krakgeluidje verschijnen de dieren.

Wie zit er in het ei verstopt? Is het een schildpad, een krokodil of een vis? Of is het een konijn, een pinguïn of een kuikentje?

‘Krak-krak, wie is daar?’ is een leuk, origineel en kleurrijk boekje om samen met je (klein)kind te genieten en te ontdekken. Dit interactief kartonboekje is geschikt voor peuters vanaf 12 maanden.

ISBN: 9789002272820 – Kartonboek – 10 blz – Prijs: € 13,99 – Leeftijd: Vanaf 1 jaar – Uitgeverij: Oogappel/Standaard Uitgeverij

Meer van Tristan Mory:

Rara, wie ben ik? 

Verstoppertje spelen is fijn! In dit boek zitten heel veel leuke dieren verstopt. Raad jij welke? Trek aan het luikje en kijk of je het juist hebt!

Bravo, kleine vingers!

Dit kartonboek met gaatjes is ideaal voor ouders om samen met hun baby te spelen. Mama of papa steekt haar of zijn vingers door de gaatjes en brengt zo de tekeningen tot leven. Baby’s zullen kraaien van plezier door de grappige handspelletjes! 

Wie ben ik?

Een kartonboek boordevol dieren. Trek aan de flapjes en ontdek welke dieren zich in het boek verbergen. Herken jij de uil, de kikker, de beer, de schildpad, de slak, het konijn, de vos, de olifant, de eend en het kuiken?