‘Sound Of Metal’ en ‘The Last Vermeer’ on demand te bekijken bij Sony Pictures

Bij Sony Pictures zijn er deze maand met ‘Sound Of Metal’ en ‘The Last Vermeer’ twee films uitgebracht die digitaal te bekijken zijn op https://www.sonypictures.com/movies.

Sound Of Metal

Als de ex-verslaafde Ruben tijdens een reis met zijn vriendin Lou onverwacht zijn gehoor verliest, wordt hij overrompeld door angst en staat zijn leven plots in rep en roer. In een groepshuis voor dove verslaafden moet Ruben kiezen tussen zijn nieuwe dove gemeenschap en het leven vol geluid dat hij heeft achtergelaten.

The Last Vermeer

Claes Bang (The Square) schittert als Joseph Piller in deze boeiende dramatische thriller die zich net na de Tweede Wereldoorlog afspeelt.

Het is een bijna vergeten waargebeurd verhaal over een soldaat die onderzoek doet naar de bekende Nederlandse kunstenaar Han van Meegeren, gespeeld door Guy Pearce (La Confidential), die wordt beschuldigd van samenzwering met de nazi’s. Ondanks de toenemende bewijzen raakt Piller steeds meer overtuigd van Han’s onschuld en bevindt hij zich in de onwaarschijnlijke positie dat hij vecht om het leven van de kleurrijke man met een mysterieus verleden te redden. In de film is ook Vicky Krieps (Phantom Thread) te zien.

Meer info over beide films op https://www.sonypictures.com/movies.