Sony Pictures Home Entertainment brengt ‘2012’ en ‘Elysium’ uit op 4K Ultra HD

on

Bij Sony Pictures Home Entertainment zijn er deze maand de topfilms ‘2021’ en ‘Elysium’ verschenen op 4K Ultra HD.

Met de 4K Ultra HD Blu-ray discs kan je thuis genieten van films in perfect beeld dankzij HDR (High Dynamic Range), wat zorgt voor scherpere, heldere en levendigere kleuren. Niet alleen het beeld, ook het geluid is uitstekend. Wie het neusje van de zalm wenst en het ultieme bioscoopgevoel thuis wil beleven, moet zeker deze topfilms zien in 4 K Ultra HD. Méér dan de moeite waard!

2012

‘2012’ is de ultieme actie-avonturenfilm uit 2009 van Roland Emmerich, de Duitse regisseur van ‘The Day After Tomorrow’ en ‘Independence Day’. Een fantastische film vol grensverleggende special effects, met in de hoofdrollen John Cusack, Woody Harrelson en Danny Glover.

2012… het einde van de wereld zoals voorspeld werd door de Maya cultuur. Nooit eerder was een datum in de geschiedenis zo belangrijk voor zoveel culturen, godsdiensten, wetenschappers, en regeringen. 

Wanneer Jackson Curtis (John Cusack) en zijn twee kinderen een familietrip naar Yellowstone maken, ontdekken ze toevallig het geheim van de dreigende apocalyps. Curtis stort zich in een wanhopige wedloop om zijn gezin en zichzelf te redden terwijl hij getuige is van aardbevingen, vulkaanuitbarstingen, tsunami’s en allerlei andere rampen die de aarde voor de mensheid in petto heeft…

‘2012’ is een indrukwekkende rampenfilm met fantastische effecten. De film van regisseur Roland Emmerich won diverse prijzen op verschillende filmfestivals en is een pareltje om in 4K Ultra HD te bekijken. Ook vermeldingswaardig is de prachtige filmmuziek van Harald Kloser en Thomas Wanker.

Technische gegevens ‘2012’ in 4K Ultra HD:

EAN: 8712609635409

Regisseur: Roland Emmerich

Acteurs: o.a. John Cusack, Amanda Peet, Chiwetel Ejiofor, Thandie Newton, Oliver Platt, Thomas McCarthy, Danny Glover en Woody Harrelson

Duur: 158 minuten

Taal: Engels

Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans

Beeldformaat: Ultra High Definition Widescreen Presentation (2.40:1)

Audio: Engels Dolby Atmos (Dolby TrueHD 7.1 compatible), Engels 5.1 DTS-HD MA

Video: Sony Pictures Home Entertainment

Leeftijdsindicatie: Vanaf 12 jaar

‘2012’ is uitgebracht door Sony Pictures Home Entertainment en is verkrijgbaar op 4K Ultra HD 

Elysium

De Amerikaanse sciencefiction-actiefilm uit 2013 ‘Elysium’ werd geregisseerd door Neill Blomkamp en de hoofdrollen worden vertolkt door Matt Damon en Jodie Foster. 

In het jaar 2154 zijn er nog maar twee groepen mensen: de rijken en de rest. De rijken wonen op Elysium, een paradijselijk ruimtestation, en de rest woont op de overbevolkte en verwoeste aarde. Minister Delacourt (Jodie Foster) doet er alles aan om het luxe leventje op Elysium te beschermen, en de mensen op aarde proberen van alles om erheen te gaan. Max (Matt Damon) begint aan een levensgevaarlijke missie, die gelijkheid voor iedereen moet brengen…

Elysium‘ is na ‘District 9‘ de tweede film van Neill Blomkamp waarin hij opnieuw zijn talent voor het sciencefictiongenre etaleert. Deze film bevat een sterk verhaal, vol spanning, gebracht door goede acteurs en zit boordevol levensechte, prachtige effecten.

Technische gegevens ‘Elysium’ in 4K Ultra HD:

EAN: 8712609635263

Regisseur: Neill Blomkamp 

Acteurs: o.a. Matt Damon, Jodie Foster, Sharlto Copley, Alice Braga, Wagner Moua en William Fichtner

Duur: 109 minuten

Taal: Engels

Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans

Beeldformaat: Ultra High Definition Widescreen Presentation (2.39:1)

Audio: Engels Dolby Atmos (Dolby TrueHD 7.1 compatible), Engels 7.1 DTS-HD MA

Video: Sony Pictures Home Entertainment

Leeftijdsindicatie: Vanaf 16 jaar

‘Elysium’ is uitgebracht door Sony Pictures Home Entertainment en is verkrijgbaar op 4K Ultra HD