DVD in de kijker: Bigfoot Family

‘Bigfoot Family’ is het vervolg op ‘Bigfoot Junior’, de succesvolle animatiefilm uit 2017. Deze film is nu op DVD en  BLU-RAY verschenen en is beschikbaar op Video on Demand. ‘Bigfoot Family’ is net als zijn voorganger gemaakt door de Belgische animatiestudio nWAVE, dé expert in 3D-animatie, die eerder al verantwoordelijk was voor o.a. Corgi, Sammy 1 & 2, Flits en het Magische Huis en Fly Me to The Moon. Ook deze tweede film rond Bigfoot werd geregisseerd door het duo Ben Stassen & Jérémie Degruson.

Het verhaal

Sinds zijn terugkeer uit de wildernis is Bigfoot een echte ster, tot groot ongenoegen van zijn zoon Adam die niets liever wil dan een normaal leven leiden. De drukte op school, zijn eerste liefde en uitvissen hoe hij zijn geërfde superkrachten moet temmen, is al gedoe genoeg. 

Maar Bigfoot wil zijn bekendheid inzetten voor het milieu en vertrekt halsoverkop naar Alaska, waar de oliemaatschappij X-tract met verdachte boringen een heel natuurgebied in gevaar brengt. Enkele dagen later verdwijnt de harige avonturier… Adam zet koers naar het Hoge Noorden om, samen met z’n mama, de ondernemende wasbeer Trapper en de onhandige beer Wilbur, zijn vader te redden…

‘Bigfoot Family’ is een leuke animatiefilm vol humor en spectaculaire actiescènes en staat garant voor bijna anderhalf uur ontspanning. Het is een leuk weerzien met Bigfoot en zijn zoon Adam en ook in deze tweede film beleven ze de gekste avonturen

‘Bigfoot Family’  is er niet alleen voor de  kinderen, ook de volwassenen genieten mee van deze animatiefilm van Belgische makelij. 

De film is te bekijken in een Vlaamse en Nederlandse versie. Voor de Vlaamse versie bestaat de stemmencast uit o.a. Roel Vanderstukken, Tuur Verelst, Lien Van de Kelder, Ivan Pecnik, Sven De Ridder, Dieter Troubleyn, Eline De Munck, Door Van Boeckel, Mike Laureys, Bert Van Poucke en Bert Vannieuwenhuyse.

Voor de Nederlandse versie hebben o.a. Buddy Vedder, Kim-Lian van de Meij,  Dennis Weening, Freek Vonk, en Finn Poncin de stemmen ingesproken. 

Naast de Vlaamse en de Nederlandse versie is er ook de mogelijkheid om de film in een Engelse en een Franse versie te bekijken.

Technische gegevens DVD:

EAN: 5412370878809

Regisseur: Jeremy Degruson & Ben Stassen

Duur: 85minuten

Taal: Vlaams, Nederlands, Frans, Engels

Ondertiteling: Nederlands, Frans

Beeldformaat: 16:9

Audio: VLAAMS DOLBY DIGITAL 5.1, ENGELS DOLBY DIGITAL 5.1, FRANS DOLBY DIGITAL 5.1, NEDERLANDS DOLBY DIGITAL 5.1

Extra’s: Making of – Trailer

Leeftijdsindicatie: Vanaf 6 jaar

‘Bigfoot Family’ is uitgebracht door Belga Home Video en is verkrijgbaar op Blu-ray, DVD en beschikbaar op VOD