DVD in de kijker: After We Collided – Roger Kumble

on

Na het succes van ‘After’ is er met ‘After We Collided’ een tweede film die gebaseerd op de boekenreeks van Anna Todd uitgebracht. ‘After We Collided’  is vanaf heden verkrijgbaar op DVD, BLU-RAY en te bekijken via Video on Demand. Deze romantische film werd geregisseerd door Roger Kumble en is gebaseerd op het tweede boek uit de beroemde saga van de succesvolle Amerikaanse auteur. De hoofdrollen worden vertolkt door o.a. Josephine Langford, Hero Fiennes Tiffin en Dylan Sprouse.

Het verhaal

Tessa (Josephine Langford) en Hardin (Hero Fiennes Tiffin) zitten in de pijnlijke nasleep van hun stukgelopen relatie. Hij vervalt in zijn slechte gewoontes van vroeger. Zij begint, vol herwonnen zelfvertrouwen, aan de stage van haar dromen bij een uitgeverij. Daar trekt ze de aandacht van dreamy collega Trevor (Dylan Sprouse): slim, razend knap en verantwoordelijk.

Maar hoe hard Tessa ook probeert, Hardin Scott valt niet te vergeten. De passie en lust tussen hen blijkt onmogelijk te doven. Ze zetten alles op alles voor hun relatie, maar kan hun liefde het verleden overwinnen?

‘After We Collided’ is een film waar menig tienerharten voor smelten. Ik vind dat deze film beter is dan ‘After’. Een goed verhaal, leuke acteurs en veel romantiek, dat is waar ‘After We Collided’ garant voor staat!

Technische gegevens dvd:

EAN: 5412370883803

Regisseur: Roger Kumble

Acteurs: o.a.Josephine Langford, Hero Fiennes Tiffin, Dylan Sprouse, Shane Paul McGhie, Candice King, Khadijha Red Thunder, Inanna Sarkis, Samuel Larsen, Selma Blair

Duur: 101 minuten

Taal: Engels, Frans

Ondertiteling: Nederlands, Frans

Beeldformaat: 16:9

Audio: ENGELS DOLBY DIGITAL 5.1, FRANS DOLBY DIGITAL 5.1

Leeftijdsindicatie: Vanaf 14 jaar

‘After We Collided’ is uitgebracht door Belga Film en is verkrijgbaar op DVD, BLU-RAY en VOD