Boek in de kijker: Om nooit te vergeten – Sarah Jio

Sarah Jio is een New York Times-bestsellerauteur. Daarnaast is ze journalist en heeft ze geschreven voor onder andere GlamourO, The Oprah Magazine en SELF. Haar romans worden in zevenentwintig landen vertaald.

Het verhaal

Kailey Crane zit tegenover haar kersverse verloofde, Ryan, in een van de chicste restaurants van Seattle, en realiseert zich hoe gelukkig ze zichzelf mag prijzen. Ze heeft een fantastische baan en tegenover haar zit de geweldige man met wie ze haar toekomst wil delen. Als ze het restaurant verlaten, wordt Kaileys aandacht getrokken door een magere zwerver. Alsof hij haar blik voelt kijkt de dakloze op en met een schok herkent ze Cade McAllister, ooit de liefde van haar leven.

Als Kailey plotseling oog in oog komt te staan met haar oude liefde, staat haar leven op zijn kop…

Toen Kailey en Cade elkaar tien jaar eerder ontmoetten, voelden ze zich vanaf de eerste seconde sterk tot elkaar aangetrokken, alsof de een de aanvulling was van de ander. Toen Cade plotseling verdween was Kailey er kapot van, maar ze raapte de brokstukken bij elkaar en ging verder. Nu besluit ze deze schim van haar vroegere geliefde te helpen zíjn leven weer op te pakken, in eerste instantie in het geheim. Al snel beseft ze dat ze voor een onmogelijke keuze staat: hoe ver is ze bereid te gaan voor ware liefde?

‘Om nooit te vergeten’ bevat een aangrijpend, hartverscheurend verhaal over het verlies van een grote liefde, en de kracht om een nieuw leven op te bouwen. Sarah Jio heeft dit boek zo mooi geschreven, dat je het liefst van al deze roman in één ruk wilt uitlezen. ‘Om nooit te vergeten’ zal  zeker in de smaak vallen bij de lezers van Corina Bomann en Santa Montefiore.

ISBN 9789022581186 – Paperback – 336 blz – Prijs: € 19,99 – Uitgeverij: Boekerij

https://www.boekerij.nl/producten/om-nooit-te-vergeten-9789022581186