Boek in de kijker: De gastenlijst – Lucy Foley

on

Lucy Foley woont in Londen en is naast schrijver ook redacteur bij een uitgeverij. Haar debuutthriller ‘De jachtpartij’ was een #1 bestseller en werd bejubeld door recensenten en lezers. Bij uitgeverij Boekerij is ook haar tweede thriller ‘De gastenlijst’ verschenen.

Dertien gasten. Eén lijk.

Jules en Will kunnen hun geluk niet op. Eindelijk is het zover: hun bruiloft op een schitterend eiland voor de Ierse kust.

Terwijl de laatste voorbereidingen worden getroffen en de gasten langzaam binnendruppelen, nadert er een storm. Wanneer die in alle hevigheid losbarst, kan niemand nog van het eiland af. Oud zeer steekt de kop op, lang vergeten  vetes worden uitgevochten en de stemming op het eiland wordt alsmaar grimmiger. Maar niemand kon vermoeden dat een van de aanwezigen in staat was tot moord.

Iedereen heeft geheimen. Iedereen heeft een motief. Een van hen zal het eiland niet levend verlaten. Maar wie?

‘De Gastenlijst’ is een razend spannende thriller. Fans van Agatha Christie, Ruth Ware en Liane Moriarty zullen zeker dit boek weten te waarderen. Het is een echte whodunit, met een verhaal dat perfect in elkaar past en dat boeit van begin tot einde. ‘De Gastenlijst’ is een aanrader, het is een zowel ontspannend als spannend boek!

ISBN: 9789022591765 – Paperback – 352 blz – Prijs: € 19,99 – Uitgeverij: Boekerij

https://www.boekerij.nl/producten/de-gastenlijst-9789022591765