Vind jij de echte scheetjesboef in het prentenboek Wie liet die scheet?

Bij Baeckens Books is er het boek ‘Wie liet die scheet?’ van Phyllis F. Hart, met tekeningen van Mike Laughead, verschenen.

Dit boek bevat 15 dubbele paginagrote illustraties waarin speurneuzen vanaf 7 jaar op zoek moeten gaan wie er een scheetje liet. De schuldige bevindt zich o.a. in de bibliotheek, de zoo, de bioscoop of in de supermarkt. Telkens is de dader flink omringd door een grote groep mensen, zodat het niet gemakkelijk is om de hem te vinden. Word een echte scheetjesdetective en kijk in elke ruimte zowel links, rechts, omhoog en omlaag, want de dader kan overal zitten!

Wanneer alle scheetjesboeven gevonden zijn is het speurwerk nog niet gedaan. Vind op elke pagina van van dit hilarisch scheetjesboek een stinkdier, een kat, twee muizen, iemand die kaas aansnijdt en een dampende drol terug.

‘Wie liet die scheet?’ is een leuk boek waarin kinderen uren lang mee zoet zijn. Op elke tekening staan zoveel mensen en zaken dat het even duurt alvorens je degene die de scheet liet ontmaskerd hebt. Het boek bevat kleurrijke tekeningen en in de bijhorende tekst vind je een tip die je op weg helpt.

ISBN: 9789059249370 – Hardcover – 40 blz – Prijs: € 12,99 – Uitgeverij: Baeckens Books

baeckensbooks.com/producten/wie-liet-die-scheet/