Boek in de kijker: Winterhuis – Lulu Taylor

on

De Britse Lulu Taylor groeide grotendeels op in het buitenland en keerde terug naar Engeland om haar school af te maken. Ze studeerde Engels aan de universiteit van Oxford en werkte bij een uitgeverij. Na enkele succesvolle romans is ze psychologische thrillers gaan schrijven.

Twee vrouwen in heden en verleden, beiden op zoek naar liefde en geluk. Maar bedreigende geheimen zorgen dat ze voor hun leven moeten vrezen…

Daisy Redmain leeft een zeer luxe leventje. Ze woont in het prachtige Charcombe Park met haar oudere echtgenoot en ze wordt omringd door mensen die haar het leven makkelijk maken. Maar er zijn ook minder aangename dingen: bijvoorbeeld dat de ex-vrouw van haar man nog steeds vlakbij woont, en dat de mensen die Daisy’s leven zo aangenaam maken haar ook nauwlettend in de gaten houden.

De duisterste geheimen kunnen zelfs in de diepste sneeuw niet verborgen blijven..

Xenia Arkadyoff woonde ooit in Charcombe Park. Ook zij leek het perfecte leven te leiden – vol glamour, luxe en schoonheid. Maar achter deze glanzende façade lagen verdriet en een levenslang geheim. Twee vrouwen, twee levens vol rijkdom en weelde, en een waarheid die al jaren diep verborgen ligt. Maar is het diep genoeg?

‘Winterhuis’ van Lulu Taylor is een zalig boek waarin Daisy Redmain en Xenia Arkadoff allebei op zoek zijn naar geluk en liefde. Het verhaal speelt zich af in het verleden en het heden en blijft tot de laatste pagina spannend. ‘Winterhuis’ bevat een zeer realistisch verhaal dat vlot wegleest. Uitstekend werk van de Britse auteur!

Eerder verschenen er bij uitgeverij Boekerij van Lulu Taylor de boeken ‘Winterhart’, ‘De Sneeuwengel’, ‘De Winterkinderen’ en ‘Wintergeheimen’.

ISBN: 9789022591871 – Paperback – 464 blz – Prijs: € 17,99 – Uitgeverij: Boekerij

https://www.boekerij.nl/producten/winterhuis-9789022591871