Recensie: Verleiding aan zee – Jennifer Probst

on

Jennifer Probst is vooral bekend van de series ‘Getrouwd met een miljonair’, ‘Onvoorwaardelijk’ en ‘Op zoek naar de ware’. Haar romans veroverden heel de wereld. Alleen in Vlaanderen en Nederland verkocht ze al meer dan 200.000 exemplaren. Vorig jaar verscheen het eerste deel ‘Liefde op het strand’ en het tweede deel ‘Verleiding aan zee’ van de splinternieuwe trilogie De Zomerzussen- serie. Binnen enkele maanden verschijnt het derde en laatste deel van deze serie onder de titel ‘Voor altijd de jouwe’.

In afwachting van het derde deel zet ik de eerste twee romans nog eens extra in de kijker.

Wie deze twee romans nog niet gelezen heeft, het is echt een must-read voor alle romantische zielen en lezers die van echte feel-good houden. Wie de romans al gelezen heeft, zal het zeker nog eens leuk vinden om ze terug te lezen.

De Zomerzussen-serie speelt zich af in het schilderachtige strandstadje Cape May. Daar runnen de drie zussen Avery, Taylor en Bella het familiebedrijf Sunshine Bridal. De zussen staan bekend als de beste weddingplanners voor idyllische zomer bruiloften in Cape May en bezorgen hun klanten de mooiste dag van hun leven.

In de eerste roman ‘Liefde op het strand’ draait het verhaal rond de 32-jarige Avery.

Avery krijgt telefoon van haar beste vriendin Ally. Die vertelt haar dat ze in het huwelijksbootje stapt met haar grote liefde Jason. Ze droomt van een zomer bruiloft in Cape May aan het Jersey strand. Ally wil dat Avery haar huwelijk organiseert van a tot z. 

Avery is in de wolken, maar er is één probleem. De bruiloft is al binnen drie maanden en het is de drukste periode van het jaar. Ze kan onmogelijk neen zeggen tegen Ally om haar bruiloft te organiseren. Ze weet haar zussen te overtuigen en belooft hen om helemaal alleen de bruiloft voor haar rekening te nemen.

Om alles te regelen heeft Ally een huis gehuurd aan de Beach Avenue in Cape May. Zo kunnen ze veel tijd met elkaar doorbrengen om de bruiloft te regelen. De verloofde had zijn bruid carte blanche gegeven voor zowel het feest als het kostenplaatje van het huwelijk. Dit ging de gemakkelijkste bruiloft ooit worden, volgens Avery.

Ally is niet alleen gekomen naar Cape May. Ze is vergezeld van haar oudere broer en voogd Carter Ross. En die maakt het Avery niet gemakkelijk…

De volledige recensie kan u HIER lezen.

In de tweede roman van de Zomer Zussen serie ‘Verleiding aan zee’ draait het verhaal rond het middelste zusje van de drie: Bella Sunshine.

Bella was gelukkig getrouwd met Matt. Hun liefdevol huwelijk werd bezegeld met een dochtertje Zoë. Ze had alles waar ze van droomde: een liefdevolle man, een wolk van een dochter en ze had een mooie toekomst voor ogen. Maar toen sloeg het noodlot toe…

Vijf jaar later runt Bella samen met haar zussen het familiebedrijf Sunshine Bridal als weddingplanner. Hoewel ze voor de klanten voor veel romantiek zorgt, is er in haar eigen leven geen tijd voor liefde.  De jonge weduwe werkt hard en focust zich vooral op het opvoeden van haar dochtertje Zoë.

Haar collega Gabe is een echte vrouwenmagneet en is door een magazine al meermaals verkozen tot ‘Meest Sexy Vrijgezel van de Cape’. Het is Bella niet ontgaan dat iedere vrouw in Cape May haar zinnen heeft gezet op een nacht vol passie met haar knappe collega Gabe.

Maar Gabe verlangt naar meer: hij wil verliefd worden en een gezin stichten. Op dit moment is er maar één vrouw waarmee Gabe de rest van zijn leven wil doorbrengen: Bella. 

Terwijl Bella en Gabe samenwerken aan een magische winter bruiloft, wordt de afstand tussen hen steeds kleiner en de nachten vuriger. Maar sinds de dood van haar man is Bella bang om haar te binden. Bovendien circuleren er vele geruchten over Gabe in het stadje. En Bella ziet Gabe als een player. Uiteindelijk begint ze in te zien dat Gabe een man is om voor te vechten. Maar Gabe neemt steeds meer afstand van haar……

‘Verleiding aan zee’ is het tweede deel in deze romantische serie over de drie zussen. Deze heerlijke serie is ideaal om even al jouw zorgen te vergeten en weg te dromen naar de idyllische badplaats Cape May. Jennifer Probst geeft je een inkijk in het leven van vier weddingplanners die de decadentste en de meest sprookjesachtige huwelijken organiseren. En dat laatste is de droom van iedere vrouw, toch? 

De romantische en erotische romans van Jennifer Probst staan steevast in de New York Times- en USA Today- bestseller lijsten. Al haar romans zijn los van elkaar te lezen. Maar ze zijn zo verslavend, dat je ze allemaal het liefst  in een ruk uitleest!

Wie de romans van Jennifer Probst kent weet wat je kan verwachten. Jennifer heeft een vlotte schrijfstijl en weet precies wat haar lezers willen. ‘Verleiding aan zee’ is een heerlijk verhaal vol liefde, romantiek, een vleugje erotiek en humor, met levensechte personages die ook ieder hun problemen hebben.

Deze keer draait het verhaal rond Bella en de knappe Gabe. Na de dood van haar man heeft ze vele angsten en is haar vertrouwen volledig weg. Door de jaren heen heeft ze een muur rond zichzelf gebouwd. Gabe is de man waar iedere vrouw van droomt. Ook al liggen de vrouwen aan zijn voeten, er is maar een vrouw die hij wil en dat is Bella. Zal Bella’s muur afbrokkelen en zullen de harten van haar en Gabe uiteindelijk met elkaar versmelten? 

ISBN: 9789022591499 – Paperback – 400 blz – Prijs: € 17,99 – Uitgeverij: Boekerij

https://www.boekerij.nl/producten/verleiding-aan-zee-9789022591499