Boek in de kijker: Kerstmis met een staartje – Lizzie Shane

on

De Amerikaanse Lizzie Shane schrijft heerlijk grappige romans en werd maar liefst driemaal genomineerd voor de RITA Award, de hoogste onderscheiding voor romantische boeken. Een kerstverhaal gaat er altijd in, daarom stellen wij graag de roman ‘Kerstmis met een staartje’ voor. Deze roman is haar eerste boek dat in Nederlandse vertaling verschijnt.

Dit boek van Lizzie Shane  is zowel grappig, fris als romantisch, in de stijl van Charlotte de Monchy, Sophie Kinsella en Jenny Colgan.

De inwoners van Pine Hollow beschouwen hun stadje graag als de Mary Poppins onder de steden: vrijwel perfect in ieder opzicht. En dat is het ook, tenzij je lid bent van de gemeenteraad en ervoor moet zorgen dat alles zo perfect blijft.

Als het asiel vlak voor Kerstmis moet sluiten, doet Ally alles om voor alle viervoeters een nieuw thuis te vinden

Als Ben door een tragisch ongeluk zijn zus en zwager verliest, trekt hij in hun huis en neemt de zorg voor hun dochter Astrid op zich. Ook biedt hij schoorvoetend aan de taken van zijn zwager in de gemeenteraad over te nemen. Dat is met kerst geen pretje: Ben wordt gedwongen een moeilijke budgetbeslissing te nemen en sluit het plaatselijke asiel. 

Dat neemt hondenliefhebber Ally hem niet in dank af. Zij heeft nog drie weken de tijd om voor alle viervoeters een nieuw thuis te vinden en is daarnaast vastbesloten wraak te nemen op deze harteloze ambtenaar. Maar als Ally Ben leert kennen, blijkt hij veel redelijker – en knapper – dan verwacht.

ISBN: 9789022591970 – Paperback – 320 blz – Prijs: € 15,99 – Uitgeverij: Boekerij

https://www.boekerij.nl/producten/kerstmis-met-een-staartje-9789022591970