De Kiekeboes 157 – De butler heeft het gedaan – Merho

on

Bij de familie Kiekeboes start de dag, net als alle andere dagen van het jaar, chaotisch. Charlotte vindt dat haar zoon Nopel wat meer moet bewegen en ze gaat samen met hem joggen. Fanny en haar vriendin Alanis hopen rijk te worden als influencers. En wanneer Marcel op zijn werk aankomt, heeft mevrouw Van de Kasseien juist alle personeelsleden én haar man Firmin ontslagen wegens bezuinigingen.

Marcel Kiekeboe volgt een herscholing tot butler en gaat aan het werk bij de arrogante modeontwerpster Chipo Latta. Marcel kijkt zijn ogen uit bij zijn nieuwe baas. Die heeft naast een indrukwekkende collectie prehistorische skeletten een heuse privédierentuin. 

Terwijl Marcel de krokodil Lakost uitlaat, loopt het al mis. Hij raakt verwikkeld in een zaak van gestolen skeletten, wordt hardhandig aangepakt door twee vechtpoezen en probeert het leven van zijn zoon Nobel te redden..

‘De butler heeft het gedaan’ is het 157ste album uit de reeks De Kiekeboes. Het scenario komt van Merho en Bruno De Roover, de tekeningen zijn van de hand van Steve Van Bael.

Ook dit stripverhaal bevat een ongelofelijk, knotsgek, humoristisch en avontuurlijk verhaal, de familie Kiekeboe op zijn best!

ISBN: 9789002272516 – Paperback – 48 blz – Prijs: € 6,99 – Uitgeverij: Standaard Uitgeverij