Mijn Knotsgek Woordenboek – Katie Abey

on

Bij Standaard Uitgeverij is met ‘Mijn knotsgek woordenboek’ een ideaal boek verschenen voor peuters om eerste woordjes te leren.

De meer dan 150 woordjes zijn voorzien van een kleurrijke tekeningen en zijn onderverdeeld in negen thema’s. Van in het huis, in de tuin, aan tafel, tot slaap zacht.

Met grappige tekeningen zoals een ananas met een zonnebril op, een lama die spuwt en pantoffels waar een muis in slaapt….

Naast de woordjes vinden we in elk thema enkele vraagjes terug. Wie verstopt zich in de jeansbroek? Wie zwaait in de bus? en Wie lacht zich krom?

‘Mijn knotsgek woordenboek’ is een stevig kartonboek om samen met je (klein)kind op ontdekking te gaan en nieuwe woordjes te leren. Dit ideale kijkboek is geschikt voor peuters tot 3 jaar.

Katie Abey

Katie Abey is een internationaal gerenommeerde illustratrice die in een klein, hobbitachtig huisje woont in Derbyshire samen met een kat, een egel en een echtgenoot. Ze publiceerde eerder al titels bij Bloomsbury en Oxford University Press. Dit is haar eerste werk voor een Nederlandstalige uitgeverij.

ISBN 9789002273070 – Kartonboek met afgeronde hoeken – 16 blz – Prijs: € 12,99 – Uitgeverij: Standaard Uitgeverij