DVD in de kijker: Happiest Season – Clea DuVall

‘Happiest Season’ is een Amerikaanse romantische kerstcomedy, geregisseerd door Clea DuVall, met Kristen Stewart, Mackenzie Davis, Alison Brie, Aubrey Plaza, Dan Levy, Mary Holland, Victor Garber en Mary Steenburgen in de hoofdrollen.

Het verhaal gaat over Abbey (Kristen Stewart) en Harper (Mackenzie Davis), een koppel dat bijna een jaar samen is. Wanneer Harper haar vriendin uitnodigt om met haar familie Kerstmis te vieren, wil Abbey haar ten huwelijk vragen.

In de auto, onderweg naar de familie, verneemt Abbey dat Harper’s ouders nog steeds niet weten dat hun dochter lesbisch is. Harper wil haar vader, die campagne voert om burgemeester te worden, niet storen met dit nieuws en stelt Abbey voor om de rol van haar hetero vriendin te spelen. Maar Abbey zit dit eigenlijk niet zitten…

‘Happiest Season’ is een romantische kerstcomedy waarin op hilarische wijze de verschillende emoties rond acceptatie van je familie, jezelf zijn en proberen om de kerst niet te verpesten, aan bod komen. Het is een leuke, ontspannende romcom, ideaal om samen met je geliefde te bekijken.

Technische gegevens DVD

EAN: 8712609636970

Regisseur: Clea DuVall

Acteurs: Kristen Stewart , Mackenzie Davis , Alison Brie , Aubrey Plaza , Dan Levy , Mary Holland , Victor Garber en Mary Steenburgen 

Duur: 98 minuten

Taal: Engels

Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans

Beeldformaat: 16:9

Audio: Dolby Digital 5.1

Extra’s: Bloopers & verwijderde scènes

Foto’s: Sony Home Entertainment

Leeftijdsindicatie: Vanaf 6 jaar

Happiest Season’ is uitgebracht door Sony Home Entertainment en is verkrijgbaar op DVD