Stefan Elias heeft met ‘Feestbakboek – Legendarisch feestgebak’ een derde bakboek geschreven

Stefan Elias, jarenlang de rechterhand van de legendarische Gentse bakker Jacques Bloch, heeft na de bestsellers ‘Belgisch Bakboek’ en ‘Wereldbakboek’ met ‘Feestbakboek – Legendarisch feestgebak’ een derde boek geschreven.

‘Niets is zo ontspannend als je eigen brood, taart, koekjes, quiches en ander gebak te maken. Door de enthousiaste reacties op het Belgisch Bakboek en het Wereldbakboek vond ik het tijd om er nog een derde luik aan toe te voegen, om iedereen die zo graag bakt opnieuw te verwennen.’ -Stefan Elias

In dit derde boek van zijn trilogie staan maar liefst 63 basisrecepten en 124 bakrecepten voor elke gelegenheid. In het prachtige boek staan naast de basisbenodigdheden en diverse bakkerij-, ingrediënten- en patisserieweetjes 12 hoofdstukken met de beste recepten, gaande van de basisrecepten, ouderwetse taarten, pateekes voor op zondag, roomijs voor alle seizoenen tot broden voor bij elke gelegenheid.

Recepten voor het bereiden van o.a. chocoladebavarois, driekoningentaart, bokkenpootjes, speculaas, amandelstol, chocoladedripcake, merveilleux, roomijs met noten en veel meer vind je in dit lijvig boek terug.  Dankzij de heerlijke recepten van Stefan Elias wordt elke dag een feestdag!

Stefan Elias bakt soezendeeg:

Steeds worden de ingrediënten voor zes personen vermeld, de bereidingswijze wordt stap voor stap uitgelegd door Stefan Elias en verder staan er nuttige tips in het boek . De bijhorende, prachtige foto’s van Séverine Lacante maken het geheel compleet.

‘Feestbakboek’ is net als zijn twee vorige boeken (die nog steeds verkrijgbaar zijn bij uitgeverij Hannibal) een pareltje. Het is een kwalitatief bakboek, met alleen maar nieuwe recepten, die op maat van zowel de beginnende als de meer ervaren thuisbakker gemaakt zijn. 

Het ‘Feestbakboek ziet er niet alleen prachtig uit, het nodigt uit om zelf de keukenschort aan te trekken en aan de slag te gaan. Veel plezier en smakelijk!

ISBN 978 94 6388 763 2 – Hardcover – 288 blz – Prijs: € 39,50 – Uitgeverij: Hannibal Books

https://hannibalbooks.be/feestbakboek

Vorige bakboeken:

Belgisch Bakboek: https://hannibalbooks.be/belgisch-bakboek

Wereldbakboek: https://hannibalbooks.be/wereldbakboek