Boek in de kijker: Een zomer vol herinneringen – Liz Fenwick

on

Liz Fenwick groeide op in Boston en woonde jarenlang in Engeland. Tegenwoordig verdeelt ze haar tijd tussen haar huis in Cornwall en haar huis in Dubai, waar ze meestal woont. Haar onweerstaanbare, zomerse romans spelen zich af tegen de achtergrond van het prachtige landschap van Cornwall. ‘One Cornish Summer’ werd naar het Nederlands vertaald door Harmien Robroch en is onder de titel ‘ Een zomer vol herinneringen’ uitgebracht door uitgeverij Boekerij.

Het verhaal

Hebe is nog maar drieënvijftig als ze te horen krijgt dat ze een vroege vorm van alzheimer heeft. Ze doet haar best de kwaliteit van haar leven, haar baan en de relatie met haar man en kinderen te behouden, maar als ze elke dag een beetje meer van zichzelf verliest, raakt ze in paniek. Ze vlucht naar de enige plek waar ze zich veilig en geborgen voelt: het familievakantiehuis in Cornwall.

Hebes nichtje Lucy worstelt juist met herinneringen die ze maar niet kan vergeten, hoe graag ze ook zou willen. Ze volgt haar tante naar Cornwall, in de hoop daar de rust te vinden die ze zo nodig heeft. Maar bij aankomst wordt al snel duidelijk dat het geheim dat Lucy al tien jaar heeft moeten bewaren zo zijn eigen manieren heeft om aan de oppervlakte te komen.

De twee vrouwen ontdekken ieder voor zich dat ze in de loop der tijd uit het oog hebben verloren wat echt belangrijk voor hen is, en dat loslaten ook een bevrijding kan betekenen…

Lucy wil niets liever dan het verleden vergeten, terwijl haar tante juist alles doet om haar herinneringen vast te houden

Auteur Liz Fenwick heeft met ‘ Een zomer vol herinneringen’ opnieuw een fantastisch boek geschreven. ‘Een zomer vol herinneringen’ is een aangrijpende roman over twee vrouwen: de ene verliest langzaam al haar herinneringen, de andere kan het verleden maar niet vergeten. Het is een boek dat boeit van begin tot einde. Laat je meeslepen met het verhaal en geniet van deze zomerse roman!

ISBN: 9789022586747 – Paperback – 416 blz – Prijs: € 18,99 – Uitgeverij: Boekerij

https://www.boekerij.nl/producten/een-zomer-vol-herinneringen-9789022586747