Boek in de kijker: Sex & Vanity – Kevin Kwan

on

Als Lucie Churchill op de eerste ochtend van haar vakantie op het eiland Capri oog in oog komt te staan met George Zao, weet ze onmiddellijk dat ze een hekel aan hem heeft. Ze walgt ervan dat hij galant aanbiedt om van hotelkamer te wisselen zodat zij uit kan kijken over de Tyrreense Zee, ze haat het dat hij meer over kunst weet dan zij en ze kan het werkelijk niet uitstaan dat hij haar heeft gekust in de schaduw van een Romeinse ruïne.

Als dochter van een in Amerika geboren Chinese moeder en een New Yorkse vader met blauw bloed, is Lucie altijd van plan geweest een westerse man te trouwen. Er zit niets anders op dan George af te wijzen. 

Maar als ze hem jaren later weer tegen het lijf loopt – nota bene tijdens een weekendje weg met haar verloofde – is hun aantrekkingskracht nog net zo sterk. Hoe lang kan ze hem de toegang tot haar wereld en hart ontzeggen?

Kiest Lucie voor haar schatrijke familie, of voor de man op wie ze wanhopig probeert niet verliefd te worden?

Auteur Kevin Kwan werd geboren in Singapore en verhuisde op zijn twaalfde naar de Verenigde Staten en woont in New York. Zijn debuutroman ‘Crazy Rich Asians‘ werd een internationale bestseller en is met veel succes verfilmd. Ook ‘Sex & Vanity’ zal verfilmd worden, Sony Pictures en SK Global hebben de filmrechten reeds gekocht.

ISBN: 9789022592731 – Paperback – 336 blz – Prijs: € 20,00 – Uitgeverij: Boekerij

https://www.boekerij.nl/producten/sex-vanity-9789022592731