Boek in de kijker: 365 dagen – Blanka Lipinska

on

Blanka Lipińska is met meer dan 1,5 miljoen verkochte boeken een van de populairste auteurs en meest invloedrijke vrouwen van Polen. Forbes Women rekende haar onder de sterkste vrouwelijke merken ter wereld. Lipińskas bestseller 365 dagen vormt de basis van een van de meest succesvolle Netflix-films van 2020. De film stond wereldwijd 10 dagen op # 1, de op één na hoogste score in de geschiedenis van het platform. De vertaalrechten werden aan 25 landen verkocht.

Don Massimo is de gevreesde leider van een van de machtigste maffiafamilies van Sicilië. Als hij bij een dramatisch uit de hand lopende deal wordt neergeschoten, ziet hij het gezicht van een vrouw voor zich. Na zijn herstel zoekt hij jarenlang de vrouw uit zijn visioen. Tevergeefs. Tot hij haar op een dag voorbij ziet lopen op het vliegveld. Hij móét haar hebben, tegen elke prijs.

Laura wordt ontvoerd door een machtige, dominante maffiabaas. Ze heeft 365 dagen om verliefd op hem te worden...

Als Laura met haar lieve, maar saaie vriend Martin op vakantie naar Sicilië vertrekt, weet ze niet dat deze reis haar leven zal veranderen. Op een avond maken Martin en Laura ruzie en stormt Laura het hotel uit. Het laatste wat ze zich herinnert, is een paar koplampen in het duister. De volgende dag wordt ze wakker in een prachtig landhuis, met een prachtige, maar heel gevaarlijke man. De dominante Massimo geeft Laura 365 dagen om verliefd op hem te worden. Als ze na een jaar nog niet van hem houdt, zal hij haar laten gaan. Maar Laura is niet van plan zich zomaar over te geven.

De verfilming van 365 dagen was de best bekeken Netflix-film van het jaar in Nederland en België

Voor de fans: eind juli verschijnt met ‘365 dagen later’ de opvolger. We kijken er alvast naar uit!

ISBN: 9789022592830 – Paperback – 320 blz – Prijs: € 15,99 – Uitgeverij: Boekerij – Ook als e-book verkrijgbaar

https://www.boekerij.nl/producten/365-dagen-9789022592830