Nog meer haakplezier met ‘Amigurumi Hartendiefjes 2’!

on

Haakdesigner Erinna Lee is geboren in Singapore en woont al meer dan twintig jaar in Australië. In 2019 schreef ze haar eerste boek ‘Amigurumi Hartendiefjes’, wat meteen een schot in de roos was. Nu heeft ze met ‘Amigurumi Hartendiefjes 2’ een gloednieuw boek uit met 15 nieuwe haakprojecten.

Amigurumi is een Japanse techniek waarbij je poppetjes, knuffeltjes en andere 3D vormen haakt. De in het rond gehaakte poppetjes zijn niet alleen in Japan razend populair, ook Vlaamse en Nederlands hakers zijn meer en meer in de ban van deze poppetjes.

‘Amigurumi Hartendiefjes 2’ begint met enkele praktische info die je zeker moet lezen voor je begint te haken. Zo kom je meer te weten over o.a. de benodigdheden en ook de verschillende soorten steken worden duidelijk uitgelegd, met bijhorende foto’s en een QR-code voor video-instructies. Eens je dat onder de knie hebt, kan het echte werk beginnen.

‘Amigurumi Hartendiefjes 2’ bevat 15 nieuwe haakprojecten. Van Beverly de bever, Espy de ezel, Hattie de muis tot Tolly de gans. Steeds opnieuw originele, leuke amigurumi hartendiefjes, gecreëerd door Erinna Lee.

Eens je zo’n klein schatje gehaakt hebt, ben je ongetwijfeld in de ban van de diertjes en maak je ze allemaal. Niet alleen jij, maar ook je (klein)kinderen zullen dol op ze zijn!

Laat je creaties zien op www.amigurumi.com/3500 of op instagram met #amigurumitreasures2

ISBN 978-94-6383-294-6 – Paperback met flappen – 136 blz – Prijs: € 17,50 – Uitgeverij: Pelckmans/Forte Creatief

http://www.pelckmansuitgevers.be/amigurumi-hartendiefjes-2.html#gref