Recensie: Het kleine Slechte Boek 2 – Magnus Myst

Na het enorme succes van ‘Het kleine Slechte Boek’ is er met ‘Het kleine Slechte Boek 2’ het vervolg verschenen. Ook dit tweede boek van de Duitse auteur Magnus Myst is een knotsgek, spannend en zelfs gevaarlijk boek.

Het kleine Slechte Boek heeft ontdekt wat het grootste, meest bloedstollende geheim van de wereld is. En hij wil het best verklappen…

Durf jij het aan om Het kleine Slechte Boek open te slaan?

‘Het kleine Slechte Boek 2’ is een interactief boek. Zo moet je, alvorens te starten met lezen, het boek goed door elkaar schudden. Verder moet je o.a. een geheime code ontcijferen en vreemde vragen beantwoorden.

Durf je nog steeds aan om het boek open te slaan? Denk eraan, ‘Het kleine Slechte Boek 2’ is er alleen voor dappere lezers, zij die niet bang zijn, niet schreeuwen of naar adem moeten happen wanneer ze een razend spannend boek lezen. Gelukkig bevat dit tweede deel ook veel humor en is er de roze eenhoorn Rosaliefje. Zij houdt meer van roze glitters dan van griezelverhalen…

‘Het kleine Slechte Boek 2’ is een schitterend boek dat nooit verveeld, geschreven in verschillende lettertypes, wat het geheimzinnig maakt, en met leuke tekeningen van Thomas Hussung. Het is geschikt voor lezers vanaf 7 jaar en zelfs zij die nooit een boek openslaan, zullen met plezier dit ongelofelijk verhaal lezen.

‘Het kleine Slechte Boek 2’ is een atypisch boek, dit boek lees je niet van begin tot einde, maar je moet het kriskras door elkaar lezen. Steeds word je verwezen naar een andere pagina, om zo het hele verhaal te ontdekken.

Auteur Magnus Myst heet eigenlijk Marc Holtz en komt uit Pretoria (Duitsland). Hij studeerde biochemie en psychologie en studeerde af aan de filmacademie. Nu schrijft hij kinderboeken en werkt hij mee aan de Duitse versie van Sesamstraat. En of ‘Het kleine Slechte Boek’  een topper is, alleen al in Duitsland zijn er meer dan 100.000 exemplaren verkocht!

ISBN: 9789493189256 – Hardback – 160 blz – Prijs: € 14,99 – Uitgeverij: Condor