Recensie: Ademloos – Anja Feliers

on

Ademloos is het eerste deel in de Dirty Little Secrets-trilogie

Anja Feliers is al jaren een van de meest succesvolle thrillerauteurs in Vlaanderen. Haar spannende boeken rond psychologe Kathleen Verlinden en medium Caro Westerhof vielen al meermaals in de prijzen. Met Dirty Little Secrets schreef ze een trilogie waarin liefde en verlangen een hoofdrol spelen. Het eerste deel ‘Ademloos’ ligt vanaf heden in de winkelrekken.

Het verhaal

Louise is een 28-jarige happy single die werkt op de redactie van het tijdschrift Vintage. Ze geniet van het leven en na een avondje stappen belandt ze vaak in bed met een onenightstand. Haar leven verandert plots wanneer ze op Facebook een vriendschapsverzoek krijgt van Tyler Moore, haar vroegere leraar Engels.

Louise en Tyler hadden elf jaar geleden een vurige affaire. Hij verdween plots uit haar leven en al die jaren heeft ze niets meer vernomen van hem. Jarenlang zocht Louise tevergeefs naar Tyler en nu ze terug contact heeft met hem, merkt ze dat ze nog steeds verliefd is op de man die elf jaar ouder is dan haar.

Louise denkt terug aan de tijd wanneer ze stomende seks haar met Tyler en wil haar ex-leraar terug. Hij is de enige man die haar kan bevredigen en de gedachten alleen al brengt haar in extase. Maar haar vriendin Claire zet Louise onder druk om geen contact te zoeken met Tyler en ze heeft daar haar redenen voor…

© De Boekenkast

Met ‘Ademloos’, het eerste deel van de sensuele Dirty Little Secrets-trilogie, slaat auteur Anja Feliers een nieuwe weg in. Deze keer geen psychologische thriller maar een roman waar erotiek centraal staat.

‘Ademloos’ is ingedeeld in korte hoofdstukken, wat ervoor zorgt dat het verhaal vlot leest. Vanaf de eerste pagina wordt je als lezer meegenomen in het liefdesleven van Louise en via flashbacks kom je meer te weten hoe Tyler en Louise een geheime seksuele relatie hadden op school. 

Anja Feliers heeft in het verleden al meermaals bewezen dat ze een uitstekende auteur is, ook met deze nieuwe reeks scoort ze hoge ogen. Wanneer je het boek gelezen hebt, ben je razend nieuwsgierig naar het vervolg. Maar het is wachten tot 1 maart 2022, dan komt met ‘Adempauze’ het tweede deel uit.

ISBN 978-94-6401-224-8 – Paperback – 280 blz – Prijs: € 22,00 – Uitgeverij: Pelckmans

https://www.pelckmansuitgevers.be/dirty-little-secrets-ademloos.html#gref