Siniscoop is eindelijk terug open, met 14 nieuwe films in het aanbod!

Na de gedwongen sluiting door de coronacrisis is Siniscoop in Sint-Niklaas vanaf heden terug open, zij het onder strikte naleving van de veiligheidsmaatregelen.

Zo bedraagt de maximale zaalcapaciteit 200 personen, met een verplichte 1,5m sociale afstand tussen verschillende bubbels. Er is een gespreide filmprogrammering: hiermee reguleert en minimaliseert Siniscoop de toestroom van de bezoekers op hetzelfde moment. De bioscoop wordt zo ingericht dat de bezoekers in één richting zullen stappen, zodat bezoekers elkaar zo weinig mogelijk kruisen. Er geldt nog steeds een mondmaskerplicht voor iedereen ouder dan 12 jaar, behalve tijdens consumptie van eten of drank.

Er zijn diverse hygiënemaatregelen om bezoekers en medewerkers te beschermen, zoals plexischermen, het veelvuldig schoonmaken van allerlei contactpunten zoals deurklinken en knoppen. Op verschillende plaatsen zal er ook desinfecterende gel beschikbaar zijn.

In de gehele bioscoop zal u de richtlijnen van het protocol terugzien op o.a. posters en schermen. 

Op het programma van Siniscoop staan maar liefst 14 nieuwe films. Van K3: Dans van de farao, Cruella, Nomadland, Freaky,  Tom & Jerry, tot The Conjuring 3. Voor elk wat wils.

Geniet van uw bioscoopbezoek, maar hou het veilig! www.siniscoop.be 

Siniscoop geeft nog enkele richtlijnen mee om als bezoeker te helpen:

  • KOOP UW TICKETS ONLINE: Bereid uw bezoek voor door uw tickets op voorhand te kopen via onze website of via onze app. Dit vermindert contactmomenten en wachttijden in de bioscoop. Onze kassa’s blijven desondanks wel open voor de laattijdige beslissers.
  • WAS/DESINFECTEER REGELMATIG UW HANDEN: Handhygiëne is een belangrijk onderdeel in de Covid-19 bestrijding. We vragen aan elke bezoeker om bij het betreden van de bioscoop zijn/haar handen te desinfecteren. Desinfecterende geld en zeep zijn op verschillende plaatsen in de bioscoop beschikbaar.
  • TICKETCONTROLE (contactloos): Scan zelf uw (e-)ticket onder toezicht van onze medewerkers wanneer u de ticketcontrole passeert.
  • ZIN IN EEN BIOSCOOPSNACK? Vanaf 9 juni is het opnieuw toegelaten om eten en drank te consumeren wanneer men zit en tijdens de voorstelling.
  • BETALEN MET DE KAART: Betaal zoveel mogelijk met de bankaart en bij voorkeur contactloos.
  • SOCIAL DISTANCING: Hou altijd en overal minimaal 1,5m afstand tijdens uw bezoek van medebezoekers en van onze medewerkers.
  • KOM OP TIJD, MAAR NIET TE VROEG: Kom op tijd naar de bioscoop, maar ook niet te vroeg. U bent van harte welkom vanaf 30 minuten voor aanvang van de voorstelling, zo kunnen wij de bezoekersstromen goed spreiden. Onze begintijden zijn ook aangepast, gelieve hier rekening mee te houden.
  • IN DE ZAAL: In de zaal mag u samen met uw bubbel gaan zitten, rekening houdend met de verplichte sociale afstand tussen de bubbels. Hou steeds 1,5m vrij tussen verschillende bubbels. Probeer zoveel mogelijk op uw plaats te blijven zitten. Verlaat de zaal onmiddellijk na de voorstelling en gooi uw afval in de vuilnisbak.

Meer info en tickets op www.siniscoop.be