Boek in de kijker: VOLGERLAND ~ Mooie Moorden deel 1 – Tica Morgan

on

‘Volgerland’ is het eerste deel in de Mooie Moordenserie van Tica Morgan. Als e-boek werd het online een heuse bestseller: er werden al meer dan 40.000 e-boeken verkocht . Door corona is het een paar keer uitgesteld, maar eindelijk ligt het eerste deel als paperback in de winkel.

Het verhaal

Zoë Janssen is rechercheur en woont met haar twee zoontjes op het overzichtelijke, soms zelfs saaie Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee. Dan vindt er een bizarre moord plaats. Iemand lijkt hiermee de mensen op het eiland ter verantwoording te willen roepen. Maar waarvoor?

Een tweede moord laat het eiland trillen op zijn grondvesten. De druk op het onderzoeksteam neemt toe. Zeker wanneer zakelijk en privé door elkaar beginnen te lopen en zowel Zoë als haar gezin beveiligd moeten worden. Terwijl ze erachter probeert te komen wie er achter haar aan zit, beseft Zoë dat niks ooit meer hetzelfde zal zijn…

Tica Morgan bewijst met dit eerste deel van Mooie Moorden dat Nederland een intrigerend politiepersonage en succesvol thrillerschrijfster rijker is. In haar nuchtere en bondige stijl blaast zij de whodunnit weer fris nieuw leven in. Deze reeks bestaat in totaal zes boeken. Wees gewaarschuwd: deze Mooie Moordenserie wil je het liefst in één ruk uitlezen!

ISBN: 9789493041295 – Paperback – 192 blz – Prijs: Introductieprijs tot 31 augustus 2021: € 7,99 – daarna € 12,99 – Uitgeverij: Gloude Publishing – Ook verkrijgbaar als e-book en luisterboek

https://www.gloude.net/tica-morgan