Recensie: Hotel Adonis***** – Erik Segers

Erik Segers is freelance journalist, hij studeerde Germaanse filologie aan de universiteit van Gent, schreef kortverhalen en televisiescenario’s, en publiceerde een boek over Lode Zielens. Sinds 2019 is hij succesvol als romanschrijver. Na ‘Ik ging naar de dokter’ (2019), ‘Een meisje met twee borsten’ (2020) en ‘In de lavabo’ (2020), is met ‘Hotel Adonis*****’ zijn vierde roman verschenen.

Het verhaal

Victor Vogelmans (!) en zijn verloofde Valerie Chichi hebben een reis geboekt naar het zonnige Kratos, een zo goed als onbewoond Grieks eiland. Daar bevindt zich Hotel Adonis, een vijfsterren luxe hotel waar dingen gebeuren die heel vreemd, heel ongewoon en heel bizar zijn. Het is een spotgoedkoop hotel waar vakantiegangers erotisch worden verwend door het sexy personeel en waar alles mag, behalve vrijen zonder condoom.

 ‘Hotel Adonis*****’ bevat een ongelofelijk verhaal dat zich afspeelt in een poepchique hotel waar je als gast op al je (seksuele) wensen wordt bediend.

In afwachting van de komst van zijn verloofde beleeft Victor Vogelmans er de tijd van zijn leven. Hij wordt zowel aan het zwembad, in de douche, op het strand of in een van de vele wellnesspools verwend door Isabellax, Livvy, Xara en de andere knappe hoteldames. 

Toch heeft hij het gevoel dat er iets niet klopt. Alle dagen meermaals seks hebben met de bloedgeile meisjes van het hotel, dit is toch veel te mooi om waar te zijn. Schuilt er ergens een addertje onder het gras? Victor probeert de waarheid te achterhalen…

In ‘Hotel Adonis*****’ is auteur Erik Segers op zijn best. Het is een prikkelende, sensuele, fantasierijke en avontuurlijke roman, waar de stomende seks er vanaf spat.

Deze roman, vol met grappige woordspelingen en one-liners, is dé ideale vakantielectuur. Er wordt wel eens gezegd dat een boek leest als een trein, ik kan zeggen dat deze roman leest als een TGV!

‘Hotel Adonis*****’  is zo leuk om te lezen dat je als lezer zelf op vakantie wil naar dit luxe resort, maar ik vrees dat het fictieve Griekse Kratos in deze coronatijden bloedrood zou kleuren. Gelukkig kan je vanop je terras, tuin of sofa genieten van Erik Segers’ nieuwste roman!

ISBN: 9789082987195 – Paperback – 228 blz – Prijs: € 19,99 – Uitgeverij: Good Stuff! Books