Boek in de kijker: Kleine helden van de jungle – Dan Taylor

on

‘Kleine helden van de jungle’ is een verhaaltjesbox met vier avontuurlijke verhaaltjes over de vier helden van de magische jungle: Leo Luiaard, Tom Toekan, Lilly Luipaard en Ella Eenhoorn.

De vier zijn onafscheidelijk en beleven samen leuke avonturen. Zo is er het verhaaltje waarin Luiaard geen pijn heeft. In een ander verhaal gaat Tom Toekan in bad, dan weer weet Lilly Luipaard het antwoord en in het vierde verhaal is Ella Eenhoorn niet bang…

Het boekje bevat 32 bladzijden, heeft afgeronde hoeken en is van stevig karton gemaakt, ideaal voor de allerkleinsten. De mooie, kleurrijke tekeningen zijn van de hand van de Britse illustrator Dan Taylor.

Naast het kartonboek bevat de verhaaltjesbox vier mooie vingerpopjes van de personages uit het boek. Speel zelf je eigen verhaaltjes met Leo Luiaard, Tom Toekan, Lilly Luipaard en Ella Eenhoorn.

Deze poppetjes zijn ideaal om de peuters hun fantasie te laten gebruiken en samen met de (groot)ouders een verhaaltje na te spelen. ‘Kleine helden van de jungle’ staat garant voor uren speelplezier!

In dezelfde reeks is ook ‘Kleine helden van het bos’, de box met een kartonboek van 32 bladzijden, en vier leuke vingerpopjes van de personages uit de verhaaltjes verschenen. Meer info op www.baeckensbooks.com

Kleine helden van de jungle – ISBN: 9789059248748 – 32 blz – Prijs: € 24,99 – Uitgeverij: Baeckens Books

www.baeckensbooks.com/producten/kleine-helden-van-de-jungle/