Recensie: Onvoorwaardelijk – Penelope Ward & Vi Keeland

on

Bij uitgeverij Volt is met ‘Onvoorwaardelijk’ een nieuwe adult roman van het Amerikaans schrijversduo Penelope Ward en Vi Keeland verschenen. Eerder verschenen van Ward en Keeland de romans ‘Superman’ (2019), ‘Onweerstaanbaar’ (2020) en ‘Onuitstaanbaar’ (2020).

Het verhaal

De Amerikaanse advocate Aubrey verhuist naar Temecula, California en wil daar, na een stukgelopen relatie, een nieuw hoofdstuk van haar leven beginnen. Ze kijkt er naar uit, een nieuw huis en een nieuwe baan. Niets kan haar tegenhouden, tot haar auto een lekke band heeft.

Op de parking van een wegrestaurant ontmoet ze heel toevallig Change, een knappe Australische ex-profvoetballer, die gevoel voor humor heeft. Aubrey smelt weg wanneer ze naar hem kijkt. Toch verloopt de eerste ontmoeting niet vlekkeloos. Zij vindt hem een ongemanierde macho, terwijl hij haar een bitch noemt.

Change heeft problemen met zijn Harley Davidson en moet om wisselstukken naar California. Hij doet haar een voorstel: hij zal de band van haar auto vervangen, in ruil dat hij een lift krijgt van Aubry. Dit is het begin van een roadtrip, de twee leren elkaar steeds beter kennen en vinden elkaar duidelijk erg aantrekkelijk, maar Aubrey voelt dat Chance haar op afstand wil houden….

‘Onvoorwaardelijk’ is een heerlijke roman, met een goed verhaal vol humor en avontuur, met twee jonge, sexy personages in de hoofdrol. Hoewel ze stapelverliefd zijn op elkaar, is er iets belangrijk wat Change tegenhoudt. Aubrey probeert uit te zoeken wat er aan de hand is en wat Change te verbergen heeft.

Ward en Keeland hebben met ‘Onvoorwaardelijk’ een uitstekende, sensuele roman geschreven die leest als een trein. De personages zijn goed uitgewerkt, het verhaal is leuk, met vaak grappige en licht erotische situaties. Deze roman is ideale vakantielectuur om van weg te dromen…

Penelope Ward is een succesvolle auteur van romantische verhalen. Haar boeken hebben op de bestsellerlijsten van The New York Times, USA Today en The Wall Street Journal gestaan. Haar boeken zijn in meer dan twaalf talen beschikbaar en er zijn inmiddels meer dan 2 miljoen exemplaren van haar boeken verkocht. Ze woont in Rhode Island. Ze schrijft graag samen met Vi Keeland.

Vi Keeland woont in New York. Haar boeken,zijn in zesentwintig talen vertaald en te vinden op de bestsellerlijsten van The New York Times, Wall Street Journal en USA Today. Wereldwijd zijn er meer dan een miljoen exemplaren van haar boeken verkocht. 

ISBN: 9789021420967 – Paperback – 288 blz – Prijs: € 17,50 – Uitgeverij: Volt – Ook verkrijgbaar als e-book en luisterboek