Spelenderwijs kleuren, plakken en tellen met Mijn eerste speelkoffertje 3+

on

‘Mijn eerste speelkoffertje’ is een leuk boekje met tal van leuke opdrachten voor kinderen vanaf 3 jaar. Het boekje is ingedeeld in vier hoofdstukken: Kleur en plak, zoek en kleur, kleur en leer en ik leer tekenen. Daarnaast bevat het koffertje 120 stickers.

In Kleur en plak staan mooie kleurplaten die moeten ingekleurd worden en moeten er stickers rond de tekening geplakt worden. Het kleuren en de stickers kleven bevordert de handvaardigheid van uw kind. 

In zoek en kleur moeten de kleuters de iets moeilijkere opdrachten, met behulp van mama of papa, tot een goed eind brengen. Kleur de koe met 1 vlek bruin, zoek het konijn dat een wortel eet en kleur hem oranje zijn enkele voorbeelden van de zoekopdrachten.

Kleuren volgens nummer, een doolhof en een sodoku oplossen leer je in kleur en leer, het derde hoofdstuk van dit superleuk speelkoffertje. Uren speel- en kleurplezier met de meer dan 30 oefeningen in dit hoofdstuk!

Tenslotte zijn er nog de tekenopdrachten in ik leer tekenen. Stap voor stap leer je een o.a. een schaap, een kasteel, een panda en een kuikentje tekenen. Lukt het niet van de eerste keer? Geen nood, blijven oefenen is de boodschap!

Met ‘Mijn eerste speelkoffertje’ leren peuters en kleuters spelenderwijs kleuren, plakken en tellen. Het is een leuk boek met vele zoekopdrachten en spelletjes, waarin je je tekenkunsten kunt oefenen en dankzij de stickers kun je je tekeningen of knutselwerkjes versieren. Een aanrader voor elk kind vanaf 3 jaar.

Bij Ballon Kids, een imprint van Standaard Uitgeverij, is er tevens ‘Mijn eerste oefenkoffertje 5+’ verschenen.

ISBN: 9789403223919 – 80 blz – Prijs: € 9,99 – Uitgeverij: Ballon Kids