Samen met Schanulleke kleuren en spelletjes spelen dankzij deze leerrijke doeboeken!

on

Bij Standaard Uitgeverij zijn er twee doeboeken rond Schanulleke, het popje van Wiske uit de stripreeks Suske en Wiske, verschenen. Twee boeken vol met spelletjes en kleurplaten.

Schanulleke eerste kleur- en leerspelletjes met beloningsstickers 2+

Dit boek voor peuters en kleuters vanaf 2 jaar bevat 32 bladzijden met eerste kleur- en leerspelletjes. Volg de stippellijnen en ontdek welke vis Schanulleke vangt, tel en kleur de ballonnen van Schanulleke en de clown Duddel, verbind de tekeningen die bij elkaar horen en véél meer oefeningen vind je terug in dit leuk doeboek.

En als de opdracht tot een goed einde gebracht is, mag je peuter of kleuter één van de 44 bijhorende Schanulleke beloningsstickers plakken. Dit is een extra stimulans en zo worden de leerzame spelletjes vooral heel leuk! 

Schanulleke eerste leerrijke spelletjes met beloningsstickers 3+

Dit doeboek bevat 32 bladzijden met eerste leerrijke spelletjes voor kinderen vanaf 3 jaar. Maak samen met Schanulleke de leuke oefenspelletjes.

Zorg ervoor dat Schanulleke de juiste weg vindt naar het kasteel, kleef het ontbrekende puzzelstuk op de juiste plaats en kleur de tekening mooi in, teken waterstralen door over de stippellijnen te gaan en help zo Schanulleke blussen. Deze en vele andere leuke opdrachten staan in dit leerrijk spelletjesboek, met uiteraard ook de bijhorende Schanulleke beloningsstickers.

De spelletjes uit beide boeken zorgen ervoor dat de kinderen hun eerste fijne motoriek, logisch denken en observatievermogen oefenen. En dankzij de beloningsstickers doen de peuters en kleuters méér dan hun best om de opdracht tot een goed einde te brengen!

Schanulleke eerste kleur- en leerspelletjes met beloningsstickers 2+

ISBN: 9789002273315 – Paperback – 32 blz – Prijs: € 7,99 – Leeftijd: Vanaf 2 jaar – Uitgeverij: Standaard Uitgeverij

Schanulleke eerste leerrijke spelletjes met beloningsstickers 3+

ISBN: 9789002273322 – Paperback – 32 blz – Prijs: € 7,99 – Leeftijd: Vanaf 3 jaar – Uitgeverij: Standaard Uitgeverij